Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kahvaltını Kendin Yap (ev Yapımı Cornflex, Diyet Kahvaltı )

Kahvaltını Kendin Yap (ev Yapımı Cornflex, Diyet Kahvaltı )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kahvaltını Kendin Yap (ev Yapımı Cornflex, Diyet Kahvaltı ) Tarifi İçin Malzemeler

*2,5 çay bardağı yulaf kepeği
*1 adet yeşil elma kabuğuyla rendeleyin
*1 tatlı kaşığı tarçın
*3 yemek kaşığı süzme bal
*2 adet ceviz

Not: Buraya kadar diyette olanlara Çocuklar için ve diyette olmayanlara aşağıdaki ilave malzemeler

*1 yemek kaşığı kakao
*Arzuya göre kurtulmuş meyve parçaları veya damla çikolata
*Kavrulmuş fındık, fıstık, badem

Kahvaltını Kendin Yap (ev Yapımı Cornflex, Diyet Kahvaltı ) Tarifi Yapılışı Son yıllarda hızlı yaşam, koşuşturmaca, iş, okul vs derken o mükemmel meşhur Türk kahvaltılarımıza kolay bir alternatif olan Amerikanvari gevrekler hepimizin evine bir şekilde girdi Ama ne kadar sağlıklı ve besleyici bu yani tartışılır Bir dönem aşırı düşkünlüğüm olmuştu bu hazır karışımlara Sonra ciddi rahatsızlığını yaşadığımda eve almaz oldum Ee bugünlerde de diyetteyim ) o zaman neden kendim yapmayayım Sabah minik kızımla keyifle lezzetle yedik siz ve çocuklarınız bayılacaksınız diyorum başka da demiyorum ))
Malzemeleri karıştırma kabına alıp ezerek karıştırın Yağlı bir kağıt koyduğunuz borcama yada fırın tepsisine koyup pişirin, sertleşene kadar kurutun Ben mikrodalga 4 dk kuruttum siz ne tercih ederseniz Kuruttuğumuz malzemeyi elimizle ufalayalım ve sıcak sütle afiyetle yiyelim Tarife istediğiniz yorumu katmak size kalmış, ben diyet olarak ve bebeklere göre hazırladım Çocuklara ve kilo sorunu olmayanlara çikolata, kakao ve fındık, badem, fıstık (kavrulmuş ama) tavsiye ederim İlerleyen günlerde tarifin değişik versiyonlarını paylaşırım, sizde yaparsanız Yorum ve fikirlerinizi paylaşın, sevgiler

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt