Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahve falımda uçurum şekli çıktı ne anlama geliyor

Kahve falımda uçurum şekli çıktı ne anlama geliyor
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kahve falımda uçurum şekli çıktı ne kavrayış geliyor Kahvemi yapar içerim, sonradan fincanımı kendim çevirir, kendi falıma kendim bakarım Bugün tekrar içtim kahvemi falımda uçurum şekli gibi birşey gördüm Diğer birşeye de benzetemedim Acaba uçurum kahve falında nasıl yorumlanmalı ?  

Similar threads

Kahve falımda tavuskuşu çıktı nasıl yorumlanmalı ? Bugün arkadaşa gittim kahveye, defalarca ki gibi fincanımı kendim çevirdim Dalgasına bakıp tebessüm etmek için Fincanı bir çevirdim , belirgin bir tavuskuşu şekli Diğer birşey yokkahvefalimdatavuskusuciktinasilyorumlanmali5c5a08bb08905alt Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
falımda uçurtma çıktı ne anlama geliyor ? Geçen gün fal baktırdım, Arkadaşım uçurtma gördüğünü söyledi ve yorumlayamadı O günden beri aklıma takıldı uçurtma nasıl yorumlanır acaba biliyormusunuz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kahve Falında Ordek Gormenin Anlamı Kahve Falında Ordek Ne Anlama Geliyor Fincan icinde ordek şekli gormek mal mulk para zenginlik alametidirAyrıca kahve fincanında ordek şekli başarı kazanılacağının işaretcisidir bu bir imtihan sonucu olduğu gibi aşk veya işde olabilir Kahve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Rüyada Abdest Alırken Bakmak ne kavrayış geliyor ben dün gece rüyamda kendimi abdest alırken gördüm art arda abdest alıyordum hayra çıksın inş acaba Rüyada Abdest Alırken Görmek ne anlama geliyor  
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gece rüyamda kar yağıyordu ne kavrayış geliyor selamlama Gece rüyamda lapa lapa kar yağdığını gördüm, uzun zaman altında yürüdüm fazla güzeldi Ne anlama kazanç bu rüya acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt