Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kahve falında tavşan şekli

kahve falında tavşan şekli
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kahve falında tavşan şekli Kahve falı bakmayı çok seviyorum ve söylenenlere tarafından tutuyormuş dakahvefalindatavsansekli5c5a0a6a65f2dalt Geçen tavşan şekli çıktı tıkandım kaldım, hiçbirşey gelmedi aklıma , acaba tavşan nasıl yorumlanmalı kahve falında ?  

Similar threads

kahve falında uçak görmek yorumu nedir Şu sıralar kahve falı bakmaya merak saldım Arkadaşlar aralarında gösteri olsun diye baktığımız fallarda dediklerim çıkmaya başlayınca ufaktan araştırmalara başladım ve size sormak istiyorum Falda uçak şekli görünce nasıl yorumlanmalı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kahve falımda uçurum şekli çıktı ne kavrayış geliyor Kahvemi yapar içerim, sonradan fincanımı kendim çevirir, kendi falıma kendim bakarım Bugün tekrar içtim kahvemi falımda uçurum şekli gibi birşey gördüm Diğer birşeye de benzetemedim Acaba uçurum kahve falında nasıl yorumlanmalı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kahve Falında Tavşan Görmek Ne Demektir Kahve Falında Tavşan Bakmak Ne Kavrama Gelir Kahve Falında Tavşan Bakmak Kısa süreli fakat mutlu bir ilişkiye delalet ederAynı zamanda kahve falında tavşan şekli çıkması yasaklanmış bir ilişkiyi dikkat çekici ile kedere,hüzüne işarettirTavşan yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Kahve Falında Tavşan Gormek Ne Demektir Kahve Falında Tavşan Gormek Ne Anlama Gelir Kahve Falında Tavşan Gormek Kısa sureli fakat mutlu bir ilişkiye delalet ederAynı zamanda kahve falında tavşan şekli cıkması yasak bir ilişkiyi işaret ile kedere,huzune işarettirTavşan yanında kadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Kahve Falında Balık Gormek Kahve Falında Cıkan Balık Ne Demek Kahve falında balık gormek; Cok yakın bir surede beklediğiniz zenginlik, bolluk sizin olacak demektir Kahve falı icinde gorunen balık şekli himaye edilmeye korunup kollanmaya işarettirKahve falında her zaman balık surusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt