Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kahve ile ilgili atasozleri ve deyimler

0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dunyaya nam salan Turk kahvesi atasozlerimize ve deyimlere konu olmuştur En bilineni ise Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardıratasozumuzdur Bakın bunların dışında daha başka hangi atasozleri ve deyimler var

Uyku yorgansiz kahve dumansiz olmaz
Gonul ne kahve ister, ne kahvehane, gonul sohbet ister, kahve bahane
Kahvenin yuzu kara, ama yuz agartir
Kahve dediğin olum gibi acı olması gerekmektedir
Bir acı kahvenin bile kırk yıl hatırı olurmuş
Bir fincan kahve dolu sohbet demektir

Similar threads

Kahve ile ilgili atasözleri ve deyimler Dünyaya nam salan Türk kahvesi atasözlerimize ve deyimlere konu olmuştur En bilineni ise Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardıratasözümüzdür Bakın bunların dışarıya daha diğer hangi atasözleri ve deyimler var Uyku yorgansiz kahve dumansiz olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
397
Gonul ne kahve ister ne kahvehane, Gonul bir dost ister kahve bahane dense de insan bir dostun, sohbetin yanında da kahvenin olmasını arzulamıyor değil Kahve adında kucucuk bir tohumun hikayesi, Turk Kahvesinde, olağanustu bir lezzete donuşerek, bu gun milyonları peşinden surukleyen bir tat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Damar İle İlgili Atasozleri ve Deyimler Akacak kan damarda durmaz: Kişi, alın yazısında olanla kesinlikle karşılaşır Her damardan kan alınmaz: Herkesten yardım istenmez, istense de alınamaz Damarı tutmak: Huysuzluğu depreşmek, aksiliği tutmak Damarına basmak (dalına basmak): Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Eğitim ve oğeretimle ilgili atasozleri ve deyimler Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır Ağaca cıkan kecinin dala bakan oğlağı olur Ağac yaş iken eğilir Acele bir ağactır, meyvesi pişmanlık Sanatını ustadan oğrenmeyen (gormeyen) oğrenemez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül bir arkadaş ister kahve mazeret dense de insan bir dostun, sohbetin yanına da kahvenin olmasını arzulamıyor yok Kahve adında küçücük bir tohumun hikayesi, Türk Kahvesinde, doğaüstü bir lezzete dönüşerek, bu gün milyonları peşinden sürükleyen bir lezzet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt