kahve kremalı frambuazlı pasta Kahve Kremalı Frambuazlı Pasta Kek Malzemeleri: 1 su bardağı çekilmiş fındık 1 akarsu kaşığı hazırlanmış kahve 8 yumurta 8 kahve fincanı tozşeker 6 kahve fincanı un 1 akarsu kaşığı vanilya Sos Malzemeleri: 1 su bardağı dondurulmuş frambuaz 1 su bardağı frambuaz reçeli Kahveli krema için: 25 su bardağı taze krema 310 gram beyaz çikolata 35 çorba kaşığı hazırlanmış kahve Hazırlanması Frambuazlı sosu sıralamak için; frambuazları tel süzgeçten geçirerek püre haline getirin Frambuaz reçelini de süzgeçten geçirip frambuaz püresiyle karıştırın ve adamakıllı çırpın Karışımı bir gece buzdolabında bekletin Kahveli kremayı hazırlamak için; taze kremayı bir gece buzdolabında bekletin Bir su bardağının dörtte üçü dek krema, beyaz çikolata ve kahveyi çelik tencerede karıştırın Eriyinceye dek kısık ateşte pişirip soğumaya bırakın Kalan kremayı mikserle çırpın Bir kaşık kadarını soğutulmuş çikolatalı karışıma ekleyin ve aralıksız çırparak inceltin Kalan kremayı da ekleyip iyice karıştırın Buzdolabında katılaşıncaya değin yaklaşık altı saat bekletin Keki hazırlamak için; kahveyi bir akarsu kaşığı sıcak suda eritin Yumurtaları şekerle birlikte çırpın Un, vanilya, çekilmiş fındık ve eritilmiş kahveyi ekleyip köpükleşinceye kadar çırpmaya devam edin Yağlanmış fırın kalıbına döküp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin Soğuduktan sonradan keki enine üçe bölün Keklerden ikisinin üstüne birer kahve fincanı kadar frambuazlı sos sürün ve 20 dakika bekletin sonra kahveli kremadan birer fincan dek sürün ve iki keki üst üste yerleştirin En üstteki sırayı kalan kekle tamamlayın Pastanın üzerini ve yanlarını kalan kremayla kaplayıp asgari 810 saat buzdolabında bekletin id Pastanın üzerini taze frambuazlarla süsleyip dilimleyerek servis yapın (isteğe tarafından fazladan üzerine kakao+nesquik de serpebilirsiniz)