Kahve Telvesi Bahçeye İyi Geliyor Kahveyi pişirdikten sonra kalan telvesi veya espresso artıkları bahçeler için iyi bir besin maddesi Doğrusu kahve asidik bir yapıya sahip olduğu için bahçelerde yerinde olmayabilir fakat pişirme süreci içerisinde bu asidite kayboluyor ve kahve nötrleşiyor Asıl kayda değer olan kahvenin içerdiği organik maddeler Yapılan bir araştırmada kahvede %4 Azot, %1 fosfor ve % 3 potasyum var Bunlar bitki gelişimi için zorunlu maddeler Kahve artıklarını kullanırken bahçeye aracısız olarak ayarlamak içten yok; bunu yaprak artıkları veya öteki maddelerle karıştırarak iyi sonuç alınabiliyor Bu ısıya yol açıyor ve gübreleşme sürecini hızlandırıyor Bu müşteri kahve artıklarını Starbucks’larda bulmak mümkün Yazarın notu: Yukarda belirli, kahve artıklarını diğer maddelerle karıştırmak önerisi manâlı Espresso artıklarını çimin üstüne döktüğümde bir zaman daha sonra o bölgedeki çimlerin bozulduğunu izledim bu nedenle düşük yoğunlukta kullanmak lüzumlu