Kilo sorunlarıyla başı dertte olanlar, diyet yapanlar ya da sağlık acısından şekersiz beslenme zorunluluğu bulunan insanlar caylarını ve kahvelerini şekersiz icmesi gerekir; fakat coğu kişi cay ve kahvesini şekersiz icmekte
Kilo sorunlarıyla başı dertte olanlar, diyet yapanlar ya da sağlık acısından şekersiz beslenme zorunluluğu bulunan insanlar caylarını ve kahvelerini şekersiz icmesi gerekir; fakat coğu kişi cay ve kahvesini şekersiz icmekte zorlanır ve kimisi icin bu durum adeta işkence haline donuşur Bu nedenle de bu kişiler doğal tatlandırıcı urunler kullanmak ister, ancak en sağlıklı doğal tatlandırıcı hangisi merak ederler Bizde bu merakınızı gidermek ve size sağlıklı bir doğal tatlandırıcıda bahsetmek istedik İşte cay ve kahvelerinizi rahatlıkla icmenize yardımcı olacak doğal tatlandırıcı…
imageskahvevecayicindogaltatlandirici5aea3400c96f4Doğal tatlandırıcı
Kan şekerinin hızlı bir şekilde yukselmesine ve insulin hormonunun aşırı şekilde salgılanmasına neden olan şeker ve şekerli gıdalar, sağlığımız acısından risk oluşturuyor Aynı zamanda kilo almanın da en buyuk etkenlerinden birisi oluyor Glisemik indeksi duşuk olan agave şurubu en sağlıklı doğal tatlandırıcıdır İnsulin kullanmayan şeker hastaları da dahil olmak uzere herkes guvenle agave şurubunu kullanabilirler Peki agave şurubu nasıl kullanılmalıdır?
Agave şurubu beyaz şekerden iki kat daha tatlıdır Bu sebeple cok az miktarda kullanılması tavsiye edilir Onerilen miktarı aşmadan agave şurubunu kullanmak hem cay ve kahvelerin rahat bir şekilde icilmesini sağlar hem de sağlığı tehdit etmez Diğer tatlandırıcı urunler gibi hicbir şekilde kimyasal icermeyen agave şurubunun gunluk kullanımı 4 cay kaşığını gecmemelidir Cay ve kahvelerinize ekleyebileceğiniz gibi tatlılara, yemeklere ve recellere de eklenebilir
h 3Kahve ve cay icin doğal tatlandırıcı
Kilo sorunlarıyla başı dertte olanlar, diyet yapanlar ya da sağlık acısından şekersiz beslenme zorunluluğu bulunan insanlar caylarını ve kahvelerini şekersiz icmesi gerekir; fakat coğu kişi cay ve kahvesini şekersiz icmekte zorlanır ve kimisi icin bu durum adeta işkence haline donuşur Bu nedenle de bu kişiler doğal tatlandırıcı urunler kullanmak ister, ancak en sağlıklı doğal tatlandırıcı hangisi merak ederler Bizde bu merakınızı gidermek ve size sağlıklı bir doğal tatlandırıcıda bahsetmek istedik İşte cay ve kahvelerinizi rahatlıkla icmenize yardımcı olacak doğal tatlandırıcı…
imageskahvevecayicindogaltatlandirici5aea3400c96f4Doğal tatlandırıcı
Kan şekerinin hızlı bir şekilde yukselmesine ve insulin hormonunun aşırı şekilde salgılanmasına neden olan şeker ve şekerli gıdalar, sağlığımız acısından risk oluşturuyor Aynı zamanda kilo almanın da en buyuk etkenlerinden birisi oluyor Glisemik indeksi duşuk olan agave şurubu en sağlıklı doğal tatlandırıcıdır İnsulin kullanmayan şeker hastaları da dahil olmak uzere herkes guvenle agave şurubunu kullanabilirler Peki agave şurubu nasıl kullanılmalıdır?
Agave şurubu beyaz şekerden iki kat daha tatlıdır Bu sebeple cok az miktarda kullanılması tavsiye edilir Onerilen miktarı aşmadan agave şurubunu kullanmak hem cay ve kahvelerin rahat bir şekilde icilmesini sağlar hem de sağlığı tehdit etmez Diğer tatlandırıcı urunler gibi hicbir şekilde kimyasal icermeyen agave şurubunun gunluk kullanımı 4 cay kaşığını gecmemelidir Cay ve kahvelerinize ekleyebileceğiniz gibi tatlılara, yemeklere ve recellere de eklenebilir
h 3Kahve ve cay icin doğal tatlandırıcı