kahvehane muhabetleri Masa kurulmus dörtlü tamamlanmis okey baslamistirTabi okeyi iddali olan masanin seyirciside bol olur lakin seyircilerden sazan olan varsa oyunun gidisi hicte iyi olmazAllah Hüseyin abimize sabir versin (seyirci)Hüseyin abi okeydeki taslardan niçin ikitanesini ters cevirdin,küsmüsün onlarla La Hamdi sus (karşı taraf)Ooo Hüseyin abi cift okey ha bakiyomda hizli gidiyon o zama ben acayim,oyun uzun sürsün O elin caylari Hüseyin abiye kalir (seyirci)Ya hüseyin abi neden tüm taslardan iki tane var ne cöpcatanlikmi yapican Ula Hamdi kalksana masadan Ne o Hüseyin abi ictigim iki caymi cok geldi teesüf ederim (rakip)Beyler ben dönmüyorum okeye Hüseyin abi cifte gidiyor bitiyim hiç olmazsa O elinde caylari Hüseyine kalir Hamdi masadan kalkar,Hüseyin abi ve ekibi yeni oyuna baslamistirHamdi oturacak yer bulamaz yeniden gelir ayni masayaYeni oyunun bitmesine eksik kalmistirHüseyin abi keyiflidir eli iyidirFakat Hüseyin abi La hamdi tek laf edrsen seni vururum Ya Hüseyin abi bak ne diyecegim Hamdi suslan ineklik etme Hüseyin abi dedik saygi gösterdik ne inek felan Senin sayginada suygunada Hüseyin abi bak ne diyecegim Deme lan deme deme deme Bu arada Hüseyin abi biter neşeyle lakin yanlis tasa acmistir,dogal olarak oyunu kaybeder Hüseyin abi sana yanlis dizmissin diyecektim be abi dedirtmedin ki Caylar Hüseyine kalir,Hüseyin masadan ucarak Hamdiye kafayi indirir,sandalye ,masa ,cam derken kahvede azıcık hasar görürSonuc karakola gidilir,masraflar Hüseyin abiye kalmistir,kavgayi o cikardigi icin tabi kahvede baska muhabbetlerde vardir çoğunlukla cayci ile müsteri arasinda yasanir Kocum bi cay getir duble olsun kac seker abi 5 seker beygir aslanim Abi bes tanede ben vereyim agda yap istersen killigin alemi değil Rifki 5 cay getir biri acik olsun Olur abi hangisi acik olsun ücüncü,salim daha akilli bi cirak bulamadin mi bu salakla bizi ugrastiriyon,cirak cirak degil mubarek cem yilmaz Oglum masaya kagit getirsene ne kagidi abi Kesekagidi,yoksa tuvalet kagidi,ne kagidi olacak 51 kagidi dangalak ne alirsiniz abi Bugün degisiklik olsun cay icelim be kocum Abi dünde cay icmistini nesi degisiklik bunun Hadi yaaaaaaaa o vakit acik bir cay icelim Kahvehaneye degisik ırk girip cikarDegisik seyler olur,dilenci,pazarlamaci,bohcaci,kahveye girer Allah rizasi icin su fakire bir sadaka Usta cami iki cadde ileride Celik tencereler görmek istermisiniz abiler Celik cay bardagi varsa bakalim kahvecinin ciragi birazcık sakarda Bohcaci geldiiiiiiiiiiiiii haniiiiiiiiimmmm der iceri dalmasiyla cikmasi bir olur garibimin sicaktan dolas dolas beyni sulanmistir kahvehane oldugun oysa farketmistirkahvehanemuhabetleri5c5624dda85e3gifalt :hhh: Dp81 :hhh:kahvehanemuhabetleri5c5624dda85e3gifalt :hhh: Dp81 :hhh: özel baskı