Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kajun Baharatlı Tavuk Tarifi: Dışarıda Bayılarak Yediğimiz Kajun Baharatlı Tavuk Nasıl Yapılır?

Kajun Baharatlı Tavuk Tarifi: Dışarıda Bayılarak Yediğimiz Kajun Baharatlı Tavuk Nasıl Yapılır?
0
126

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
s-641166707a1cecb7afc893b77acd43e1f101c362.jpg


Herkesin bayılarak yediği lezzetli mi lezzetli kajun baharatlı tavuğu konutta yapmak çok kolay! Bu nefis tarifle arkadaşlarınızı hanede ağırlayabilirsiniz...


Kajun Baharatlı Tavuk Tanımı



s-220dbf291e6aaeaa1ebab35bdbf30d79ef22a45c.jpg
Gereçler;

  • 2 kilo tavuk göğsü

  • 1,5 su bardağı un

  • 2-4 yemek kaşığı kajun baharatı

  • 1/2 çay kaşığı soğan tozu

  • 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu

  • 2 yumurta

  • 1 yemek kaşığı su

  • Kızartmak için likit yağ
Kajun Baharatlı Tavuğun Hazırlanışı


s-8b2ab0ac871da2a90acbffdbc97207486182db20.jpg
Bir kabın içerisinde un, kajun baharatı, soğan ve sarımsak tozlarını harmanlayın. Daha ziyade baharat isteyip istemediğinizi görmek için tadın. İsterseniz daha çokça kajun baharatı ekleyin. 2. bir kapta yumurtaları ve suyu çırpın. Bir kenara koyun. Derin bir tencerede yağı ısıtın. Şeritler halinde kestiğiniz tavukları evvel unlu karışıma daha sonra yumurtalı karışıma ve tekrar unlu karışıma batırın. Tüm tavuk kesimlerine tıpkı süreci uygulayın. Isınan yağa tavukları atın ve kızarana kadar pişirin.
 
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt