iltasyazilim
FD Üye
Kakaolu Pankek Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı süt
*1 fincan şeker
*1 çorba kaşığı sıvı yağ
*1 çay kaşığı kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 yumurta
*1 yemek kaşığı kakao
*1 su bardağı un
*Arasına sürmek için krem şanti
*Süslemek için çikolata sosu veya istediğiniz herhangi bir şey
Kakaolu Pankek Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri karıştıralımElde edilen harcı tavada krep gibi tek, tek pişirelim Benim 5 tane krebim oldu, sizin tavanızın büyüklüğüne bağlı sayısı Pişirdiğimiz krepler soğuyunca aralarına krem şanti sürüp üst üste koyalım En üstüne de sürüp, çikolata sosu gezdirip şekil verelim Ben bu sefer benmari usulü erittiğim çikolatayı yağlı kağıda gelişi güzel akıttım donunca çıkarıp pastamı süsledim Siz ne isterseniz öyle süsleyin Beğenip yapanlara şimdiden afiyet olsun
*1 su bardağı süt
*1 fincan şeker
*1 çorba kaşığı sıvı yağ
*1 çay kaşığı kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 yumurta
*1 yemek kaşığı kakao
*1 su bardağı un
*Arasına sürmek için krem şanti
*Süslemek için çikolata sosu veya istediğiniz herhangi bir şey
Kakaolu Pankek Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri karıştıralımElde edilen harcı tavada krep gibi tek, tek pişirelim Benim 5 tane krebim oldu, sizin tavanızın büyüklüğüne bağlı sayısı Pişirdiğimiz krepler soğuyunca aralarına krem şanti sürüp üst üste koyalım En üstüne de sürüp, çikolata sosu gezdirip şekil verelim Ben bu sefer benmari usulü erittiğim çikolatayı yağlı kağıda gelişi güzel akıttım donunca çıkarıp pastamı süsledim Siz ne isterseniz öyle süsleyin Beğenip yapanlara şimdiden afiyet olsun