iltasyazilim
FD Üye
Kakaolu Pudingli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*125 gr margarin (oda ısısında yumuşamış)
*1 adet yumurta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı şeker
*1 paket kakaolu puding
*1 su bardağı nişasta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*3 yemek kaşığı kakao
*2 su bardağı un
*1 yemek kaşığı iyice dövülmüş ceviz (isteğe bağlı)
Kakaolu Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı
Hayırlı günler uzun bir zamandır tarif paylaşamıyordum Sağlık problemlerinden dolayı Nefis bir kurabiye tarifim var Bütün malzemeleri karıştırma kabımıza alıyoruz Güzelce karıştırıyoruz Kabartma tozumuzu ekliyoruz Unumuzuda yavaş yavaş ekliyoruz Hamurumuzu ikiye bölüyoruz Rulo yapıp elimizle bastırıyoruz Streç filme sarıp buzluğa koyuyoruz Buzlukta 15 dk bekletip dilimliyoruz Ben patates dilimleyici ile dilimledim 200 derecede ısıtılmış fırında 15 dk pişiriyoruz Nefis kıyır kıyır ağızda dağılan bir kurabiye
*125 gr margarin (oda ısısında yumuşamış)
*1 adet yumurta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı şeker
*1 paket kakaolu puding
*1 su bardağı nişasta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*3 yemek kaşığı kakao
*2 su bardağı un
*1 yemek kaşığı iyice dövülmüş ceviz (isteğe bağlı)
Kakaolu Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı
Hayırlı günler uzun bir zamandır tarif paylaşamıyordum Sağlık problemlerinden dolayı Nefis bir kurabiye tarifim var Bütün malzemeleri karıştırma kabımıza alıyoruz Güzelce karıştırıyoruz Kabartma tozumuzu ekliyoruz Unumuzuda yavaş yavaş ekliyoruz Hamurumuzu ikiye bölüyoruz Rulo yapıp elimizle bastırıyoruz Streç filme sarıp buzluğa koyuyoruz Buzlukta 15 dk bekletip dilimliyoruz Ben patates dilimleyici ile dilimledim 200 derecede ısıtılmış fırında 15 dk pişiriyoruz Nefis kıyır kıyır ağızda dağılan bir kurabiye