iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:1 kg fireş kalamar 2 adet patates 200 gr yeşil zeytin 200 gr siyah zeytin 1 adet semiz otu yaprağı 2 adet közde kırmızı biber 100 gr kornişon turşu yeterince tuz ve pul biber 1 adet limon doğranmış olacak 1 çay bardağı zeytin yağı Yapılışı:
Kalamarı hafif tuzlu suda haşlayalım O arada patatesleri haşlayalım Haşlanmış patatesleri küçük küçük doğrayalım ve haşlanmış kalamarı bir kaba alalım Sonra bütün malzemeyi ekleyip karıştıralım Afiyet Olsun…
Kalamarı hafif tuzlu suda haşlayalım O arada patatesleri haşlayalım Haşlanmış patatesleri küçük küçük doğrayalım ve haşlanmış kalamarı bir kaba alalım Sonra bütün malzemeyi ekleyip karıştıralım Afiyet Olsun…