iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 18 yaşındayım Bugüne kadar kimseye zararım olmadı, kimsenin canını yakmadım lakin biri benim canımı pek bir yaktıki altından kalkamıyorum Psikolog çözüm olurmu acaba? haziran 2008 de internetten tanıştığım bi kızla buluşmaya bursa'dan izmire gittim ve 7 ay böyle gidip gelmeler devam etti Bu kız benim birincil aşık olup çıktığım kız Beni çok seviyodu hissediyodum Fakat 2 ay önce aldatmaya başlamış ve bu çocukla çıkarken (1aylarında ) affınıza sığınıyorum beni evine aldı ve nasıl oldu bilmiyorum ilişkiye girdik Deliler gibi seviyodum Yüzük bile almıştım Son 2 aydır sana ısınamıyourm falan diyordu bana mesafeyi sorun ediyordu Özlüyorum diyodu Daha Sonra ayrılalım dedim bir gün sinirle ve anında kabul etti üzülmüş taklidinde 1 hafta önce tesadüfen msn şifresini deniyordum girdim ve gördüklerime inanamadım Aşkımı çok özledim yazıyo ve o çocukla sarmaş dolaş resmi vardı Bırakın dünya güya tüm kâinat başıma yıkıldı Aradım onu ve ağlatana dek konuştum sonradan şantaj yaptım o çocuğa gerçekleri söyleyip ayırdım 1 hafta sevgilim olucaksın yahut annene babana tüm kanıtları gösteririm dedim Ve 1 hafta her tarafında intikamım için çeşitlilik türlü kızla aldattım onu Fazla kıskandı ve ağzına geleni söyledi bana Bende istediğini söyle devam edicek bu dedim Dün akşam dayanamayıp özgür bıraktım Çünkü onunla konuştukça ve o bana jurnal olaylarını anlattıkça bana eskisi gibi yakın davranarak o öldürücü gülüşüyle güldükten sonra canım yandı Okadar aldattı ihanet etti ama daima ozan sana dönmek istiyorumdemesini bekledim Bu nasıl bişeydir anlamıyorum Salak yerine koyuldum ve hala o kızı istiyorum Vazgeçemiyorum Aklıma her dk her sn geliyor yaptıklarını sindiremiyorum geceleri kız gibi ağlıyorum hıçkıra hıçkıra Günde 1 paket sigara içiyorum Sanki içimden bir tutam kopuyor Allah aşkına yardım edin nasıl kalkıcam bu yükün altından üniversitedeki derslerimde etkilendi