Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbim hala seni yaşıyorken sen unutmuş olamazsın

Kalbim hala seni yaşıyorken sen unutmuş olamazsın
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kalbim hala seni yaşıyorken sen unutmuş olamazsın yine gece oldu, bir gün daha son buldu özledim seni, sardın bedenimi,tüm benliğimi gözyaşlarım karşılıklı oldu özlemime seni yaşarken yeniden sen oldum sensizken tekrar ben seni özlerken bitti bu aşk çekip gidemem yinede güsel günlerden ben bir seni bildim bir seni sevdim yalansız bendeyken son deminde iken bile hayatın seni seveceğim gözlerimdeyken sen mutlu ol, ben ağlasamda unut beni kaderim ne güseldi yanyana geçirdiğimiz anlar ne özeldi geleceğimize verdiğimiz sözler yüreğim kanarken bile sonbaharlarda seninle sabahlar olmasada yanlızsam ben sensizken,seninleyken Bırak beni bırak, öleyim ya ölüyüm ya sensizim kaderimde yanlız yapayanlızımyaş dökerken,yarım yokken ne yaşıyorum, ne nefes alıyor, nede ben benim ben sensizim, sanmaki unutacağım sanki biteceğiz Kalbim hala seni yaşıyorken sen unutmuş olamazsın bensiz sen sabahları yaşayamazsın ,beni silemezsin güneşler doğmaz kalbinde bensiz günlerde sen dayanamazsın bensiz ,dayamazsın kalbim bizsiz Yokluğunda azami bu dek dayanabildim gel artık, bana dön artık biliyorum ağlıyorsun benden ayrı mutlu olmazsın, ayrılığa dayanamazsın sen bana kızsanda bu hasretliğe dayanamazsın sen benim kalbim, ben senin yüreğinim ben senin okyanusun, sen benim gök yüzümsün sen benim hasretliğim, ben senin istek kokan yarinim ben senin unutamadığın, sen benim unutamayacağımsın sen benim öteki yarım, ben senin atan kalbinim alinti  

858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt