Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbimde Gizli Bir Sevgili Arar Notaları

0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kalbimde Gizli Bir Sevgili Arar şarkı Notaları
Kalbimde Gizli Bir Sevgili Arar Nota
Kalbimde Gizli Bir Sevgili Arar flut Notaları

imageskalbimdegizlibirsevgiliararnotalari5ada851015f23

Similar threads

Funda Arar Herkes Gibisin sozleri Funda Arar Herkes Gibisin şarkı sozu Herkes gibisin şarkısı Funda Ararın Herkes gibisin şarkı sozu 2019 gonlumde baş başa duşundum demin artık bir sihirsiz nefes gibisin şimdi taa icinde bom boş kalbimin akisleri sonen bir ses gibisin maziye karışıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Funda Arar herkes gibisin şarkısı Funda Arar 2019 herkes gibisin herkes gibisin Funda Arar gonlumde baş başa duşundum demin artık bir sihirsiz nefes gibisin şimdi taa icinde bom boş kalbimin akisleri sonen bir ses gibisin maziye karışıp sevda yeminim bir anda unuttum seni eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Dağlarına Dargınım turkusu notaları Dağlarına Dargınım sozleri notaları imagesdaglarinadarginimseninugrunanotalari5adaa4488c6b8 Aşkına varmı care Gonlumde bunca yare Sızlıyor senin uğruna Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gozlerine surgunum yar Sensizlik bana zulum Kalbimde acan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hatırla Sevgili Flut Notaları Hatırla Sevgili şarkısı Flut Notaları Hatırla Sevgili şarkısının notaları ; re fa la sol fa la re fa la sol fa mi mi fa sol fa mi sol la sib la mi fa sol fa mi re do# re mi do^sib la sib sib la sol fa la sib sib la sol fa la sol fa mi re mi fa sol fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
981,930Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt