Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbime Gömerim O Zaman - Gökçe Kırgız -Akor

Kalbime Gömerim O Zaman - Gökçe Kırgız -Akor
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kalbime Gömerim O Vakit Gökçe Kırgız Akor kalbime gömerim o zaman akor kalbime gömerim o vakit nota notaları gökçe kırgız bebeğim akor sonunda bitti galiba görüyorum Am Sonunda bitti galiba Em Görüyorum G İçimde can çekişlerini Am Duyuyorum Sözlerin fazla acıtıyor G Ölüyorum Dm Keşke her tarafta söyleseydin Em Gidiyorum F G Nasılsa koymaz sana Am Biliyorum Am Em Kalbime gömerim o süre F Unutupta silerim o süre Alt tarafı aşk bu da işte Em Vazgeçilmez misin aman Am Em Sanane ki ağlıyorsam F Çılgın gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Em Dm Em Sanane anlamıyorsan Am Yalanmış demek herşeyin Em Bilemedim G Saklamışsın nefretini Em Göremedim Olmayınca olmuyor G Sen sevemedin Dm Yazılı kadere ayrılık Em Silemedim F G Alıştım güç olsa da Am Kabullendim Am Em Kalbime gömerim o vakit F Unutupta silerim o zaman Daha Aşağı tarafı aşk bu da işte Em Vazgeçilmez misin aman Am Em Sanane fakat ağlıyorsam F Çılgın gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Em Dm Em Sanane anlamıyorsan  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt