Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalbimin hep derinliklerindesin...

Kalbimin hep derinliklerindesin...
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kalbimin daima derinliklerindesin KALBİMİN HER ZAMAN DERİNLİKLERİNDESİN Icim gidiyor gözlerine baktigimda Sevgilerim dökülüyor birer birer üzerimden yagmur gibi Ellerim titriyor, Bir hos duygu beni sarmaligi veriyor, senin karsina durunca Ask kelepce vuruyor kalbime Yenilirim sana olan sevgilerime Bir acayip hissin icimde Adini koyamiyorum, Vazgecemiyorum Gönül agacinda tutunamiyorum Zaman kayip gidiyor avucumun icinde Sana bir selam vermeden Gözlerini mühürlemeden Sana yar diyemeden Bak bahar geldi ben yine ayni sevdali Yine kara sevdali Yasiyorum yine tek tarafli aski Bak yaz geldi ben yine ayni küllenmis aci Yeniden yoklugunla aglamakli Yasiyorum tekrar tek tarafli aski Bak hoş geldi ben tekrar ayni mavi hüzün Yine sevdana liman Tekrar yasiyorum tek tarafli aski Bak kis geldi ben tekrar ayni ben Tekrar umutla seni bekleyen ben Yollarini gözleyen ben Yine tek tarafli aski yasiyorum Zaman nasil geciyor anliyormusun Dört mevsim benlesin Icimdesin Kalbimin derinliklerindesin  

858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt