Kalbinden Akan ılık sevgiyi hissedeceksin GözLerini Kapat Kapat Oysa İçimde kopan fırtınaya Baksana Gemileri Nasılsa alabora etmiş Görüyormusun mercanı Nasılda kaçıyor Gözyaşlarımın tuzu olurda denize karışırKavurur Diye! Bak YosunLarın rengi soluk Belliki Keder Var Üstünde Olur Ya onunda Sevdiği Gitmiştir Kalpten Uzak Biyere Ya Sen!!!! GözyaşLarımı bile göremeyen Sen Oysaki tek bir sözüne dünyayı yıkacak olan Ben Gittin Evet Dönüp bir kez bakmamacısına Gittin Hayalleri İsmini alıpta gittin Alamadığın sevgim kaldı hiçbirzaman alamayacağın!!! Sana olan sevgimi sen bile alıp gidemezsin demiştim Güldün!! Belkide o lahza inanmamıştın Hissettiklerim Hissetiklerin olacak bu sensiz yanlızlığımda Gözlerimi kapatıp daldığım her Hayalde her ismini söyleyişimde kalbimden Kalbinden Akıcı ılık sevgiyi hissedeceksin Belki Niçin olduğunu anlamayacaksın Belkide hasta hissedeceksin Kendini Belkide Sende Ahhh Sen Deyip Gözlerini kapatacaksın benzer benim gibi olmadı be bitanem Sensiz olmadı Yanlızlığın bile tadı tuzu kalmadı Keşkeleri sevmem oysaki ama şu anda söylüyorum işte Bak Keşke Keşke Bu Arada Şu kalbide söküp alsaydın Yanlızlığımda bir beni sensiz bırakmasaydın alinti