Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaldirik Turşusu Kızartma Tarifi ( Karadeniz Bölgesine Özel )

Kaldirik Turşusu Kızartma Tarifi ( Karadeniz Bölgesine Özel )

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kaldirik Turşusu Kızartma Tarifi ( Karadeniz Bölgesine Özel ) İçin Malzemeler

*2 tabak civarında kaldirik turşusu
*3 adet orta boy patates
*1 yumurta
*1 buçuk çay kaşığı tuz ( değişebilir )
*23 yemek kaşığı un

Kızartmak için ;


*Sıvı yağ

Kaldirik Turşusu Kızartma Tarifi ( Karadeniz Bölgesine Özel ) Yapılışı Kaldirik turşusunun tuzunu bırakması için yarım saat suda bekletilir Patatesler rendelenir Kaldirikleri sudan çıkartıp elle bir güzel sıkılır ve patateslerin üzerine eklenir Un, tuz ve yumurta eklenip harmanlanır 1 kaşık dolusu karışım kızgın yağa eklenir ve üzerine kaşıkla bastırıp hafif yayarak önlü arkalı kızartılırAfiyet olsun
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt