TRT 1 erkanlarının sevilen dizisi Seksenler, takımını güçlendirerek yola devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, birinci oyunculuk tecrübesini Seksenler takımıyla yaşayacak.
Pandemi sürecinden beri sıklıkla saç rengini değiştirerek gündeme gelen Zeynep Demirel, sonunda iş buldu. Oyuncu olmaya karar veren Demirel, Seksenler dizisine dahil oldu. Dizinin imalcisi Birol İtimat ile bir ortaya gelen hoş isim yaz dönemi için hazırlandıklarını belirtti.
BU KERE MAVİ YAPTI!
Zeynep Demirel, saç renginde karar veremedi. Koronavirüs sürecinden beridir daima olarak imaj değiştiren Demirel, "Yaptım, oldu. Beğendim. Makyaj yapmaya üşendim. Bu ışıkta bu türlü, filtre de eklemedim. Bir mühlet maviyim. Teşekkürler, uygun akşamlar" notunu yazarak paylaşım yaptı.
2009 Miss Belçika hoşu olan Zeynep Sever, 2010 yılında kaleci Volkan Demirel'le nikah masasına oturdu. İki kız çocuğu olan Zeynep, sık sık toplumsal medyada yaptığı yeni imaj değişimlerini paylaşıyor. Formunu korumak için sık sık spor yapan hoş model, saçlarını boyadı. Son olarak tarçın rengine dönen Zeynep, bu kere de saçlarını sarıya boyadı.
Youtube kanalı için görüntüler da bu süreçte hazırlayan Demirel, imaj değişikliğine gitti. Yıllardır siyah saçlarla tanınan genç isim saçlarını bakıra boyattı. O anları toplumsal medyada paylaştı.