Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalecininn gol yedikten sonra içinden geçirdiği sözler:

Kalecininn gol yedikten sonra içinden geçirdiği sözler:
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kalecininn gol yedikten sonra içinden geçirdiği sözler: &quot &quotAslında yemezdim deee &quotYedim,pişman değilim,tekrar olsa yine yerim &quotGolü yedim fakat önce bir sor niye yedim &quot6 tane yedim bir düzine daha yiyebilirim &quotKeşke atlamasaydım,zaten gol oldu &quotPenaltı Esnasında kalecinin iç sesleri: &quotUlan Mustafa atarsan ant ederim senle konuşmam birdaha &quotUlan ne çileli başım var beeDefans adamı düşürür penaltı olur,golü biz yeriz kötü oluruzzyok yok bırakıyorum ben bu mesleği restoran açıcam &quotBeygir evladım atHay maşallah tay gibi çocukBende gençken böyleydim &quotUlan bende de kafa yok kiPolitika kim ben kim?Şimdi sağa yatsam sağcı,sola yatsam solcu diyeceklerİyisimi şaşırmış gibi yapıp dingin kalayımOzaman Liberal desinler &quotYediğim bu golü şuan Hakkari de askerlik yapmakta olan kankam Deniz'e hediye ediyorum(zukalecininngolyediktensonraicindengecirdigisozler5c563d8b5d216gifalt hahaha hahaha hahahaa) &quot &quot &quot &quot &quot &quot  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt