Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalipta Maydanozlu Tavuk

Kalipta Maydanozlu Tavuk
0
61

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Kalipta Maydanozlu Tavuk Tavsiyeler Kalibin kenarlarindan çikmis parçala parmaginizla düzeltin Kalibi 12 dak fazla sicak suyun içine koyup sonra üzerine bir tabak koyup ters çevirin Jelatinli karisimi kesip küçük minik yaninda servis yapin Malzemeler 2 Tavuk Budu (herbiri 275 gr agirliginda) 1 küçük sogan(dörde bölünmüs) 1 defne yapragi Tuz ve karabiber 1 yemek yemek kasigi toz jelatin 3 yemek kasigi soguk su 2 kati yumurta (dogranmis) 40 gr adamakıllı dogranmis maydanoz Yapilis Tarifi 850 ml’lik bir metal kalibi soguk suyla islatin ve buzdolabina koyun Tavugu, sogan ve defne yapragiyla birlikte bir tencereye koyup üstüne soguk suyu ekleyin Tuzlu ve biberle tatlandirip bir tasim kaynatin Üste çikan köpükleri alin, üstünü kapatip 45 dak pisirin (Tavuga bir sis ya da çatal batirildiginda berrak bir su akmali) id Pisme suyunun 600 ml’sini ayirin Tavugun derisini ve kemikleri ayirip, esit parçalar halinde muhakkak Jelatini suya döküp 5 dak süngerlesinceye dek birakin Kaseyi bir tencerenin içinde sicak suda birakin 12 dak jelatin çözülünceye dek karistirin Tavuk suyunu tuz ve biberi ekleyip tatlandirin Bir kasede tavugu haslanmis yumurtalarla dikkatlice harmanlayin Maydanozun 23’ünü ekleyip karistirin Tavuk karisimini sogutulmus kaliba yerlestirin Jelatinle kalibi doldurun Kalan jelatine kalan maydanozu ekleyip karistirin Kalibi ve maydanozlu jelatini ayri ayri buzdolabina koyup 6 saat ya da bir gece sogutun  
 
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,983Kullanıcılar
YURIKZSon üye
Üst Alt