iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 dilim kalkan
1 çorba kaşığı un
1 Su bardağı ay çiçek yağı
limon
tuz
Yapılışı:
Kalaknları yıkayıp kuruladıktan sonra tuzlayın
Fazla bastırmadan altını ve üstünü una buladıktan sonra, bir tavada kızarttığınız çiçek yağına alıp altın sarısı gibi oluncaya kadar iki tarafını da kızartın
Tereyağını eritin, yarım limonun suyunu katın ve servis tabağına alınız
4 dilim kalkan
1 çorba kaşığı un
1 Su bardağı ay çiçek yağı
limon
tuz
Yapılışı:
Kalaknları yıkayıp kuruladıktan sonra tuzlayın
Fazla bastırmadan altını ve üstünü una buladıktan sonra, bir tavada kızarttığınız çiçek yağına alıp altın sarısı gibi oluncaya kadar iki tarafını da kızartın
Tereyağını eritin, yarım limonun suyunu katın ve servis tabağına alınız