Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalkınmanın Tek İlacı Uretimdir Sozunun Anlamı

Kalkınmanın Tek İlacı Uretimdir Sozunun Anlamı
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kalkınmanın tek ilacı uretimdir sozunun acıklaması

Uretim yapmayan ulkeler, dışa bağımlı olurlar Başka ulkelerden bir şeyler alırlar ve ekonomik olarak guclu olamazlar Fakat, uretim yapan ulkelerin paraların kendilerinde kalır ve kolayca kalkınırlar

Kalkınmanın tek ilacı uretimdir sozunun anlamı

Bir ulkenin kalkınması uretim yapıp yapmamasına bağlıdır Uretim yapmayan ulkelerin kalkınması cok olur Uretim yapan ulkelerin ise kalkınmaları daha kolay olur
Uretim yapan ulkeler ise kendi ihtiyacını karşılaya bildiğinden başka ulkelere bağlı olmazlar Ulke, kendi şekerini, kendi ununu ve kendi arabasını urettiğinden parası kendi cebinde kalır Uretim yapmayan ulkeler ise parasını uretim yapan ulkelere kaptırır ve kalkınması cık zordur