Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kalp Kalbe Karşı Derler Gitar Notaları

Kalp Kalbe Karşı Derler Gitar Notaları
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kalp Kalbe Karşı Derler Gitar akorları
Kalp Kalbe Karşı Derler gitar tabları

Bm Em
Uyandım birden seninle
C Am Bm
Gece ucu bulmamış
Bm Em
Bir bulut durdu gozumde
C Am Bm
Hasret bize uymamış

Bm Bm7 Em Am7
Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu
D Am7 C Am Bm
Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu

Bm Bm7 Em Am7
Yalnızlık bende saklı cıkmaz bir an dışarı
D Am7 C Am Bm
Elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı

Similar threads

Kalp kalbe karşı derler gitar akorları Kalp kalbe karşı derler akorTAB Aslı Gungor Kalp Kalbe Karşı Derler akor Kod: Bm Bm7 Em Am7 Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D Am7 C Am Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm Bm7 Em Am7 Yalnızlık bende saklı cıkmaz bir an dışarı D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Bitmesin notaları gitar Bitmesin gitar akorkarı Onur mete Bitmesin şarkısının notaları Onur mete Bitmesin Em Am B7 Em Hatalar ard arda birbirini kovalar Am D G Sarılmaz bir turlu ah kanayan yaralar Em Bm7 Am7 Tukenir yurekler , bitmek bilmez acılar) Em Am B7 Em ) 2 Unutma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Mazhar Alansonyandım gitar nota,akor,tab Mazhar Alansonyandım şarkısı notası Mazhar Alansonyandım şarkısı akoru,tabı,notası imagesmazharalansonyandimgitarnotasi5adaab87dab65 Am7 G Em Ozledim seni duştum yollara C D Em Actım gonlumu ruzgarına Am7 G Em Bir hayal sanki bir macera C D Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Eksik Gitar Akorları Eksik Şarkısı Gitar Akorları Mustafa Ceceli Eksik akorları Kapo : 1 Intro : EmBm7 Em Bm7 C Bm7 Omzumda başın eksik, yatağımda kokun C Bm7 Am Bm7 Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun Em Bm7 C Bm7 Gecelerden uykum eksik, yuzde tebessum C Bm7 Am Bm7 Elimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
gitar ile kalp kalbe karşı derler nasl calınıor? Bm D Uyandım birden seninle C Am Bm Gece ucu bulmamış Bm D Bir bulut durdu gozumde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm D C Am Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D C Am C Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm D C Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt