Kalp Kırıldıgında Nasıl Bı Ses Cıkar Bılırmısnız?? 1549075352 1549075352 kalpkirildigindanasilbisescikarbilirmisniz5c55039d71d3ekalpkirildigindanasilbisescikarbilirmisniz5c55039d71d3e http:img5imageshackusimg57651kalp1up2 Kalp Kırıldığında Nasıl Bir Ses Çıkarır Sizce ?? güvercinin telaşlı kanat çırpışındaki ses mi? yahut, kelebeğin kanadındaki inadına sessiz bir çığlık gibi mi? veya, tuzlubuz olan bir sırçanın haykırışı gibi mi? nasıl bir sestir ama,perişan eder bizi duyduğumuzda?? ne kalpler kırdık bilmeden veya kasıtlı olarak ne setler koyduk aramıza bu kırılmış kalplerden de sonra aşmaya çabaladık durduk çok dokunmak istedik,ulaşamadık ulaşmak istedik,kendi ellerimizle kurduğumuz setler engel oldu yine kendimize fakat nasıl da kolaydı yıkıvermek han duvarlarını sıcacık bir tebessüm, dürüst bir çift gözle birleştiğinde,eritmez mi en büyük buzulları??? esirgedik birbirimizden maliyeti sıfır olan gülümsemelerimizi kolay geldi egoistlik en sıcacık anlardakoyuvermekkoyuup kaçıvermek kaçarken bakmamak ardımıza ya da, bakıp da görmemekgörmek istememek her ne varsa oysa,ne de kolaydı düşmanlığı yoketmek, sıcacıık bir gülümsemeyle olmaz dedik o bana düşman denemedik bile hiç korktuk ola ki de yanılacağımızdan ancak yaşam ne de kısa göz önünde bulundurmak için bile vakit yokken kasıtlı olarak zehir ettik günlerimizi kavgalarla itişip kakışmakla harcadık dünlerimizi ziyan ettik keza düne hem bugüne hem de yarınlarımıza kiymetini bilemedik sahi,kalp kırıldığında nasıl bir ses çıkarır? duydunuz mu hiç? ben ne zaman dinlesem bir cam parçalanışı hissediyorum peki ya siz???