Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalp Kırmak İle İlgili Sozler Mevlana

Kalp Kırmak İle İlgili Sozler Mevlana
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mevlana'dan Kalp Kırmak İle İlgili Sozler

Mevlana ozellikle manevi konular hakkında cok guzel sozler soylemiştir İslamiyette de oldukca onemli olan Kalp kırmak ile ilgilli unlu mutasavvıfın sozlerini sizin icin derledik:

Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı icin kapıya vurmadan geri donmuşsun Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak iceriden acılır

imageskalpkirmakileilgilisozlermevlana5ad92cce00a64

Can ve gonul de yani kalpte hakikat coşkunluklarını kaldıracak takat, kulakta da bunu işitecek istidad yoksa, ben kime ne soyleyeyim?

İncir cekirdeğini doldurmayacak kadar!diye niye kucumserler ki; Kalp pekmi buyuk incirden?Bakın bakalım insan neler cekiyor, incir cekirdeği kadar kalbe duşenden

Kalp bir bahce gibidir Onda mutlaka birşeyler bitecektir O halde guzel şeyler ekin ki guzel şeyler bitsin

imageskalpkirmakileilgilisozlermevlana5ad92ccf16695

Bir defa kalp kırmak ; Kabe' yi alt ust etmekten daha kotudur !Zira kabe' yi Hzİbrahim inşa etmiş, gonlu ; Allah yaratmıştır

Aklımla SeverimOlur ya Kalp Durur Akıl Unutur Ben Dostlarımı Ruhumla SeverimO ne durur,ne de unutur

imageskalpkirmakileilgilisozlermevlana5ad92cd0270e8

Kalp deniz, dil kıyıdır Denizde ne varsa kıyıya o vurur

imageskalpkirmakileilgilisozlermevlana5ad92cd13864a

858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt