Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalp Krizi Geçiren Kişiye Nasıl yardım Edilir ?

Kalp Krizi Geçiren Kişiye Nasıl yardım Edilir ?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yürek Krizi Geçiren Kişiye Nasıl takviye Edilir ? Yürek Krizi Esnasında Yapılacaklar yürek krizi esnasında neler yapılmalı kalp krizi sırasında ne yapılır Sevgili melekler, sağlık sorunlarıyle her an hepimiz karşılaşabiliriz Önemli olan ilkyardım hakkında bilinçlenmek ve sakin olmaktır Son zamanlarda yaşlılar kadar gençleri de vuran kalp krizi sırasında yapılacaklar hakkında sizlere bilgiler tahsis etmek istiyoruz 1548354776 1548354776 kalpkrizigecirenkisiyenasilyardimedilir5c4f8ee48be94kalpkrizigecirenkisiyenasilyardimedilir5c4f8ee48be94 kalpkrizigecirenkisiyenasilyardimedilir5c4f8ee48be94 Nabız hızlanması, solunum düzensizliği, ayakta durmakta güçlük çekme, göğüste hastalık, deride morarma, vücudun bazı bölgelerinden sancı gibi belirtileri yer alan kalp krizinden, ülkemizde milyonlarca kişi hayatını yitirmektedir Kalp krizi hemen uygulanan ilk müdahale ise, hastanın hayatını geri kazanmasını sağlayacak önemdedir Yanınızda yer alan herhangi birisinin yürek krizi geçirdiğinden kesin olmama ediyorsanız işte ilk yapmanız gerekenler; Öncelikle 112 ambulans aranmalıdır Afiyet ekibi gelene kadar hasta sakinleştirilmelidir Hastanın sıcak kalmasına ve nefes alıp vermesine dikkat edilmelidir Kıyafetler gevşetilmeli, gömleklerin düğmesi açılmalı, kemer ve kravat çözülmelidir Hastanın sırtı ve boynu desteklenerek oturtulmalı ya da yatırılmalıdır Hastanın kullandığı dil altı hapı varsa hemencecik verilmelidir Hastadan öksürmesi istenmelidir Pak hava alması sağlanmalıdır Ani yürek durması yaşanmış is kalp masajı uygulanmalıdır yapay solunum yada yürek masajı eğitimsiz kişiler kadar yapılmamalıdır Sıhhat ekipleri ile birlikte en yakın hastaneye sevk edilmelidir  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt