Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kalp mi Mantik mi?

Kalp mi Mantik mi?
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kalp mi Mantik mi? bir alinti ile baslamak istiyorum: MANTIKLA KALBİN ÇATIŞMASI MANTIK:hayattan koptun işte, hiç bir beklentin kalmadı bundan böyle ne doğan güneş ilgilendiriyor seni nede yağan yağmur ancak ne çok severdin sen yağmuru hatırlarmısın yağmur yağdığında saatlerce cam kenarında oturup sevdiğin bir şarkıyı dinleyip sevdiğinin düşünürdün lakin artık ne düşünebileceğin bir hayatın var nede bir sevgilin zaten güneşte doğmuyor bundan böyle dünyana YAŞASAN Bİ ÇARE YAŞAMAZSAN Bİ ÇARE ETRAFINA BAKIYORSUN CÜMBÜR CEMAAT MUTLU ben bunları hakediyormuyum diyorsun fakat sen ne hakettiğini nerden bileceksinki şayet haketmeden yaşıyorsun, belkide hakediyorsunki yaşıyorsun neden diye sorma bana derhal biliyorum sen böyle olsun istemezdin tamamlanmış biliyorum sen yalnızca sevdin fakat bak herşey dediğin gibi transparan olsaydı böyle bir sonda olurmuydun? böyle acı bir son yaşamazdın kesin ol! ! ! tek suçlu sen değilsin unutma beni bir kenara atıp yalnızca kendi sesini dinledin sen katlanmalısın yaşadıklarına ben sana demiştim bu değin sevme diye ama sen varolan bütün sevgini sundun sonun böyle oldu işte herzaman verdin aldında lakin id kendini verdin bu aşka fazla yıprandın böyle olacağını biliyordun yaşa derhal haketmediğini düşündüğün şeyleri FAKAT UNUTMA SEN NE ADALET ETTİĞİNİ NERDEN BİLECEKSİN AMA sonradan kalp bu güne değin savunduğu ve bundan sonrada savunacağı cümleyi söyler ve belkide yıllar sürecek sevdasız hayatın içine girer YÜREK:kendimi teslim etmeseydim aşk olmazdı bunun adı hayatimizin bir cok alaninda ve askda siz hangisini seçim ediyorsunuz ?? Kendimce genelde cogumuz mantik deriz ama kalbimizin sesiyle hareket ederiz, bana kadar de askda kalb dinlenir, is, konut vs gibi seylerde daha cok mantik kullanilir ( cümbür cemaat icin gecerli degil alt )eeee sizinki hangisi ???  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt