Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kamu bankalarından 4 yeni kredi paketi

Kamu bankalarından 4 yeni kredi paketi
0
52

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
2256719_720x360.jpg

Buna göre konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.

İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır binek araç veya ticari araç satın alacak müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

Yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak, asgari 3 bin TL, azami 30 bin TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

Seyahat acentelerinden tatil paketi satın alacak müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.

Sürecek...

Similar threads

Sıfır konutlar için faiz oranı yüzde 0.64'e düşürüldü. İkinci elde faiz yüzde 0.74 olacak. Sıfır otomobil için taşıt kredileri 0.49'a kadar çekilirken, ikinci elde faizler yüzde 0.82 olarak açıklandı. Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için dört yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kamu iştirak finans kuruluşlarınca, olağanlaşma sürecine geçiş ve toplumsal hayatın canlanması için vatandaşların finansman gereksinimlerini uygun koşullarda sağlayabilmesi gayesiyle konuttan taşıta, mobilyadan tatile dört yeni finansman paketi hayata geçiriyor. Buna nazaran; konut takviyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kamu katılım finans kuruluşlarınca, "Yerli Üretime Özel Taşıt Finansmanı" kapsamında, yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır kilometre binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacaklara aylık yüzde 0,49-0,69 finansman oranıyla taşıt finansmanı imkanı sunulacak. Birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kamu bankaları, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için "konut kredisi", "taşıt kredisi", "sosyal hayatı destek" ve "tatil destek" olmak üzere 4 yeni kredi paketini hayata geçireceğini açıkladı. Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır kilometre binek araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Yeni kredi dayanak paketine nazaran sıfır km araba alacaklar yüzde 0.49-0.69 aralığında faizle, 2. el araba alacaklar ise yüzde 0.82 faiz ile kredi çekebilecekler. İkinci el binek araç (motosiklet dahil) yahut ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 finansman oranıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,466Konular
981,161Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt