Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ulus Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak KPSS, Imtihan, dilekçe yapan namzet sayısının artı oluşu ve sınava gireceklerin sayısının bir takım imtihan merkezlerinin kapasitesinin çok üzerinde olması sebebiyle ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde iki bambaşka oturumda gerçekleştirilecek Imtihan, ortaöğretim düzeyinde girecek adaylar için saat 930'da, ön lisans düzeyinde girecek adaylar için ise 1430'da başlayacak Sınavın süresi 150 dakika olacak Adayların sınava gelirken yanlarında, sınava antre ve kimlik belgeleri, nüfus cüzdanları, bir fotoğrafları ile yumuşak uçlu kalem ve silgi bulundurmaları gerekiyor Cep telefonu yanına olan adaylar imtihan binalarına kesinlikle alınmayacak Sınavda adaylara genel yetenek ve genel kültür testleri uygulanacak guncelnet  

Similar threads

KPSS İçin Yeni Tatbik ÖSYM'den KPSS için yeni başvuru ÖSYM ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği sınavı ikiye ayırdı Öğrenci Seçme ve Yerleşme Merkezi (ÖSYM) ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği Ulus Personeli Seçme Sınavı'nı (KPSS) ikiye ayırdı ÖSYM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
KPSS 2019 İçin Başvurular Başladı 2019 kpss uygulama tarihi 2019 kpss dilekçe ne zaman Sevgili melekler, KPSS maratonu için başvurular başladı Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2019 Millet Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları başladı Başvurular, 4 Temmuz 2019 tarihine değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
2010 KPSS Kılavuzundaki 11 kayda değer teferruat(Girecekler Bakın derim) kpss başvuru formu nerden alınır kpss formu nerden alınır formları nereden 2010 uygulama 2010 aday şifremi unuttum Bu sene ben de gireceğim ve heyecanı beni şimdiden sarmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 KPSS Tercihleri Ne Süre Yapılacak, İşte Tarihler! 2019 kpss tercih, kpss tercihleri 2019, 2019 kpss Halk Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar, tercihlerini 23 Haziran2 Temmuz arasında yapacak ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, Ulus Görevlerine Birincil Defa Atanacaklar İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı yarın yapılacak 3 saat sürecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 930'da başlayacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) yarın yapılacak Imtihan, üniversite rektörlüklerinin bulunduğu 40 il merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt