Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
0
36

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )

Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler PAGYO

Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Salih Bezci tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

BIST

Similar threads

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi ) Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır İlgili Şirketler NTHOL Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Besim Tibuk tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı ) İlgili Şirketler [GLYHO] İlgili Fonlar [] Türkçe Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Bildirim İçeriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı ) İlgili Şirketler [BEYAZ] İlgili Fonlar [] Türkçe Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Bildirim İçeriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı ) İlgili Şirketler [PENGD] İlgili Fonlar [] Türkçe Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Bildirim İçeriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı ) İlgili Şirketler [GNPWR] İlgili Fonlar [] Türkçe Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Bildirim İçeriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt