Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kamyon Arkası Yazılar Siyasete Uyarlanırsa

Kamyon Arkası Yazılar Siyasete Uyarlanırsa
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kamyon Arkası Yazılar Siyasete Uyarlanırsa yeni kamyon arkası yazılarımız uğurlu olsun siyasi duvar yazılarıkamyonarkasiyazilarsiyaseteuyarlanirsa5c56303bb9e79alt :D Big Grin :D Siyasete herşeyi uyguladık bir bu kalmıştı bahtı açık olsun hanımlarkamyonarkasiyazilarsiyaseteuyarlanirsa5c56303bb9e79alt :D Big Grin :D Deniz Baykal İktidar iktidar dediğin nedir ama gülüm, ben senin için muhalefeti göze almışım Kazancımız sandık zoru, Allahım sen bizi yeni bir yenilgiden koru! Nalet olsun içimdeki bu koltuk sevgisine… Siyasetin hastasıyım, polemiğin ustasıyım Sol şeridin feriştahı Recep Tayyip Erdoğan Yerel seçimlerde geçme beni, genelde mahcup ederim seni Kasımpaşalıdır adım, her seçimde muradım Nazar etme ne olur, çalış senin de olur Grup Toplantısında değil, seçim kampanyasında öleyim Ömür biter, siyaset bitmez Süleyman Demirel Baba bitkin, rahat bırakın Yollarda Man, meydanlarda Süleyman Kemal Unakıtan Bas gaza, frene, debriyaja; yatır parayı vergiye, stopaja… Doğu Perinçek Cezaevinde değil, Şule'nin kollarında öleyim Mustafa Sarıgül Sen asisin dediler, CHP'den ihraç ettiler Sert iklimin mert delikanlısı Rahşan Ecevit Bizans oyunlarının ustasıyım, Ecevit'in hastasıyım Tek rakibim kendim… İhaneti gördüm Devlet Bahçeli Başbuğ parası yok; 4 sene lisans, 2 yıl master ve doktora teri Servet yok hocalık parası Hoş ne güzel olmuşsun, yavru muhalefete geçeli Ford arabanın en harbisi, Devlet siyasetin ağır abisi Ufuk Uras Neskafe bile üçü bir arada, fakat solun buluşması rüyada… Haydar Baş Söz söyletmem ayıplama, herkese vereceğim ev ve araba Ahmet Türk Söylemimize dağlar, eylemimize apo hasta Nurettin Demirtaş O derhal asker, başkanınız teskere bekler Tuncay Özkan Bir kavanoz reçel, gülüm bunlar da geçer Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; artı derine inme, çünkü orda sen varsın Mesut Yılmaz Bir seçmene, diğer taraftan vermediği oyuna hasretim Kamyon çeker 1020 ton, gönlüm çeker İstanbul Hilton Nazar etme ne olur, çal senin de olur Murat Karayalçın Ankete lüzum değil, eskiler daha iyi Dağlar kıratın, Ankara Murat'ın… Melih Gökçek Burma burma bıyıklarım, Murat seni ayıklarım! Numan Kurtulmuş Sen Vodafone gibi hatıra yaşarken AKP'lim, ben Turkcell gibi seni her zaman çekemem Yaşar Nuri Öztürk Çağdaş hocasındediler, fakat oy vermediler Akıllı Sezer Burnumdaki piercing, kolumdaki vurma değin bana yakınsın, bırak bu durumdan Rahşan yakınsın Sollamayı haz edindim, sağda neşe ne arar? Aydemir Güler Seçmenimiz yok oysa, oyumuz olsun; TKP'liyiz canımız sol olsun Seçmen Hatalısın, sandıkta görüşelim…​  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt