Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kamyon Değil Uçak Yazıları

Kamyon Değil Uçak Yazıları
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kamyon Değil Uçak Yazıları İstedim vermediler sen teyyarecisin dediler Yol Abbas'ın pistler Airbus'ın Sen evimde hoş bir benzeyen, ben havada çilekeş Aşıksan otur kucağa, Pilotsan bin uçağa Türbülansın ustasıyım, gözlerinin hastasıyım Kuleyle kızgın çilekeş pilot Aşkımızı karakutuya anlattım Kalbinde yerim yahut sevgilim, farketmez ben kokpittede giderim Pistlerin atmacası Bir sana doyamadım üstelik hostese Sen yenisin dediler bana ilave sefer verdiler Beni it dalaşında gör İstanbul Ankara 1 saat sana sevgim 24 saat Kule kalkışma kızlar inişime hasta Girişim toz olursun, atmosferde kaybolursun Biz boingciyiz oğlum Kaptanınız konuşuyor takın kemerleri, sevgilim unuttum yanında kederleri Gökyüzünde gürültüsüz bir hayat, seni sevende kabahat Havadayken seveceğim, senin haberin olmayacak Aşkıma ihanet ettin, beni kuleye şikayet ettin  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt