Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kamyon yazıları :)

kamyon yazıları :)
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kamyon yazıları A Alırsın Ford, olursun mortSensizlik mi? ASLA! Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seçiciysem günahım ne? Anılar da amaçsız Ankete lüzum değil eskiler daha iyi Askerin emaneti Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza Aşk çekenin, yol gidenin B Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 sene master ve doktora teri Baba bitap, dalaşma Babalar ağır gider Beatnik isen vur saza, Nihilist isen bas gaza Bir kavanoz reçel bunlarda geçer Bir sana, bundan başka sabahleyin uykusuna hastayım Bohemia ovası, entel yuvası Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın Bir sen degil alem hasta C Ceylan gözlüm Ceketi atarım asfalta yatarım Ç Çilemse çekerim, kaderimse gülerim Çılgınımsın! D Doğma bebek sürücü olursun Duanla mı yaşadım ki, bedduan ile öleceğim? Dünyalar değin hoşuna gitmek buysa bırak kalsın Dünyayla nişanlı, ölümle sözlüyüm Düzde geçme beni, yokuşta mahçup ederim seni Dünya dikenli bir yaşam seven de mi kabahat E Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına Entelim fakat para bende Esrarlı gözler F Freud da sollardı G Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun H Hatalıyım , sıkıyosa ara Hatalıysam, aramızda kalsın Hatalıysam lütfen IP:2127834212 Hatalıysam lütfen emailkamyoncu@masumdurcomemail Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye bayrak direği Hatalıysam yüz yüze görüşelim Hataylıysan lütfen ara Herkes sevdiği kızı alsın Hostes aranıyor İ İstanbul Ankara 4 saat, sana sevgim 24 saat İstedim vermediler, sen şoförsün dediler K Kamyoncu dediler kiz vermediler Karayollarında değil, senin kollarında öleyim Kısmetse dönerim Kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma Kolla beni şerit değiştiriyorum Korkuyorsun, garanticisin! Kurbanda koç, asfaltta dodge Kuzu kurdun yollar ford’un!! Kuleyle kavgalı çilekeş pilot! Kamyon çeken 10 ton, gönlüm çeker Paris Hilton M Mecburum geçmeye Avantaj yolunda edinilen dostluk, ızdırap yokuşunda son bulurmuş Servet yok alın teri Mezuniyeti en az university N Nazar etme ne olur, çalış senin de olur Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford’un 2 Vitesi O O şu anda asker Otoban’da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat Ovaya saldım koçu, sevdim aldım dodge’u Ö Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama Böylece birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasın P Para bende bundan sonradan kıro olucam R Radar mahkumu Rahmetli de sollardı Rampada yavaş, düzlükte savaş Rampaların ustasıyım Rambrant’ın hastasıyım Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım S Selvi boylum al yazmalım Sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş Sen sus, birikimin konuşsun Tinselgül Sevene can feda, sevmeyene elvada Star 2007 Star yarabbi Sarı kızın nazı ford’un ara gazı !! Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş Sollama beni, sollarım seni Ş Şoförsün dediler, kızı vermediler Şoförün bahtı kara muavinin gönlü bere Vatan için gidiyorum senin için döneceğim V Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; artı derine inme, çünkü orda sen varsin Y Teşebbüs toz olursun, geçme pişman olursun! Yetişemezsen el sallakamyonyazilari5c561f7171760gifalt :23: 23 :23: Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta Yolların kurdu babanın fordu Yürü be koçum kim miktar seni?kamyonyazilari5c561f7171760gifalt :23: 23 :23: