Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kan Damlar Yureğime - Beni Unutma Şarkı sozu

Kan Damlar Yureğime - Beni Unutma Şarkı sozu
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum 10 Şubatta calan şarkı sozu
Adını Feriha Koydum Beni Unutma şarkısı sozu

Kan damlar yureğime
Gozlerine haram değerse
Gul teninde gunah gezerse
Gunun birinde

Eller ayırsa, yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Dolanırım koca dunyada
Beni unutma

Eller ayırsa yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Kaybolurum koca dunyada
Beni unutma

Sevdalı bakışınla
Yureğimde dağlar devrilir
Butun omur feda edilir
Senin uğruna

Sevdalı guluşunle
yureğimde dağlar devrilir
butun omur feda edilir
senin uğruna

Similar threads

Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkısı Sozleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yureğime Şarkı Sozleri Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkı Sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum Yapayalnız sana sığındım beni bırakma Bak tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca dunyada, beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Eylem Aktaş Beni Unutma şarkı sozleri Eylem Aktaş Beni Unutma şarkısı sozu Eylem Aktaş Beni Unutma şarkısının sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt