Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kan gruplarına gore beslenme

Kan gruplarına gore beslenme
0
108

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Sağlıklı beslenmede kan gruplarının etkisi
Hangi kan grubundakiler nasıl beslenmelidir?
Araştırmalara gore kan gruplarıyla beslenme arasında bir ilişki olduğu ortaya cıkartılmışBir kan grubu icin kotu olan besin, başka bir kan grubu icin iyi olabiliyorAyrıca neden bazı insanların daha hızlı kilo aldıklarını da ortaya cıkarıyorlar İşte kan grupları ve beslenme duzenleri:

Kan Gruplarına Gore Beslenme Şekilleri ve Duzenleri
imageskangruplarinagorebeslenme5ad58f1ed4920
A Kan grubu

Faydalı olan yiyecekler:
Zeytinyağı, balık, yerfıstığı, ceviz, kabak cekirdeği, badem, borulce fasulye, her turlu mercimek, soya ve urunleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), cavdar urunleri ve ekmeği, yulaf urunleri ve ekmeği, karabuğday urunleri ve ekmeği, eski tip buğday urunleri ve ekmeği (amarant veya eski turk buğday) enginar, kara lahana, marul, havuc, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydonoz ve butun yeşil yapraklı sabzeler, kayısı, dut, incir, uzum, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, murdum eriği, zencefil, pekmez, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil cay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye, aloe vera, magnezyum sulfat (ingiliz tuzu)
Zararlı olan yiyecekler:
Her et (tavuk ve hindi haric); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar vb) ve havyar; sut, dondurma, tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek ic yağı, zeytin yağı ve keten yağı haric); kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405550, patates, biberler, pul biber, domates salcası, portakal ve suyu, soda, gazoz, şarap sirkesi, fruktose, glikose, tatlandırıcı, sakız, jelatin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve icecekler, piyasa (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
Tavuk ve hindi eti, taze yumurta, yoğurt, kefir, koyun keci peyniri ve sutu, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella, kestane, badem, susam ve urunleri, pirinc ve urunleri, mısır ve ceşitleri, arpa ceşitleri, barbunya, nohut, turp, kırmızı pancar ve Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler
Onemli Not:
Kırmızı et, sut, soda, gazoz ve tum karbondioksit iceren icecekler; transgenik tatlandırıcı, aroma, boya, nişasta, glikoz, fruktoz; sut tozu, yumurta tozu, yağlı ve koruyucu kimyasallar iceren hazır icecek ve yiyecekler hazım yetersizliğine veya tam hazımsızlığa neden olabilirler Bunlardan uzak durun Kabız olmamaya dikkat edin

Kabızlık varsa: aynı miktarda sinameki ve pelinotu oğutulup 14 veya 12 cay kaşığı her yemekten sonra su ile veya 1 corba kaşığı oğutulmuş civenpercemi ve 1 tatlı kaşığı oğutulmuş sinameki karıştırılıp her sabah 1 tatlı kaşığı su veya bal şurubu ile icilirse bu iyi gelir
Zencefil, kekik, mercankoşk, hardal, kori, cemen ve biberiyeyi sırayla devamlı kullanmak lazım Onlar mide ve bağırsakları kuvvetlendirir, sindirimi kolaylaştırır, iltihaplanma surecini durdurur, gastrit hatta H Pylori enfeksiyonuna son verir


Karabiber, fulful, pulbiber ve sirkeyi ilac olarak kullanabilirsiniz Eti azaltın Proteinlerden haftada; 12 defa hindi veya tavuk eti, 123 defa balık, 12 defa taze yumurta, 12 defa peynir, hemen hemen her gun kefir ve yoğurt (ev yoğurdu), 2 3 defa (her gun de olabilir) yeşil veya kırmızı mercimek olsun

Yumurtayı sadece taze olarak 13 gunluk (en fazla 7 9 gunluk) yiyebilirsiniz 10 gunluk ve daha eski yumurta veya 5 dakikadan fazla kaynatılmış yumurta zehirlidir, allerjendir Yumurta tozu ve sut tozu da sizin icin alerjendir Bu ikisini iceren urunleri ağzınıza bile almayın Sut urunlerini balık ile ve et ile birlikte yemeyin; karışık et (sosis, sucuk, salam gibi); nohut, mercimek, fasulyeyi yoğurt ile yemeyiniz! Hazım bozulmasına, vucutta zehirli kalıntılar oluşmasına, alerji ve karaciğer hastalıklarına yol acar Sarımsak yutmaya kendinizi alıştırın İlk once 3 diş, sonra 21 dişe kadar coğaltın Boylece yılda 1 defa 21 gunlukten sarımsak kurleri yapın! İmkan var ise, bu 21 gunluk kurlerde 10 gun her akşam bir baş sarımsak dovulur, 1 tatlı kaşık oğutulmuş corekotu, 1 cay kaşık ısırgan otu tohumu ve 14 cay kaşığı hardal bal ile karıştırılır ve yenir (ac karnına) Ama 1 3 diş her akşam yutmaya hic bırakmadan devam edin Sarımsak (ve karışımı) kansere, alerjiye, ağır infeksiyonlara ve genetik mutasyonlara karşı vucudun direncini artırır Yeşil sebzeyi coğaltınız! Sizin durumunuzda havuc, ciğ ıspanak, hindiba, kereviz, maydonoz, semiz otu, soğan, yeşillik, brokoli, kısaca Faydalı olanherhangi istediğiniz sebze limon suyu ve zeytinyağı eklenerek salata şeklinde her gun yemek lazım

Havuc ve havuc suyunu, zencefil ve zencefil suyunu, hindiba ve suyunu, ısırgan ve suyunu, kereviz ve suyunu tum hastalıklara karşı ilac alarak kullanın Bunlar mide, bağırsak ve karaciğer enzimlerini coğaltıcı ve hazmi duzelticidir Karpuz mevsiminde karpuzu, enginar mevsiminde enginarı, tum hastalıklara karşı buyuk nimet olarak gorun! Enginarı kabukla pişirin, suyunu icin ve icini yeyin Karpuzu cekirdekleri ile yeyin ve 1 2 cay bardak sıkılmış kabuğun suyunu icin Onlar karaciğer ve bobreklerinizi temizler, kuvvetlendirir ve temiz tutar; bobreklerin taşlarını eritir ve duşurur, B1, pantetin, B6, B12 vitaminlerinin kaynağı cimlenmiş buğday veya arpa, veya yulaf, veya cavdar yılda bir defa 30 40 gunluk kur olarak kullanın Sizin icin zararlı olan siyah cay yerine, faydalı olan yeşil cayı veya bitkisel cayları iciniz

Faydalıolarak belirtilmiş yiyecekler, sizin icin en kuvvetli ilaclardır Sebze ve meyvenin genetiğinin değiştirilmemiş olmasına dikkat ediniz
Hazır yiyecek ve icecekleri, parfumleri evinize almayın! Onlar genetiği değiştirilmiş urunleri icerir Alerjilere, bugune kadar bilinmeyen hastalıklara yol acarlar Temizlik maddeleri ve deterjanları kullanmayın
Deterjanların tumu GMO aromalar icerir ve GMO bazlı yağlardan uretilir


B Kan grubu

Faydalı olan yiyecekler (Aynı zamanda en onemli ilaclar)
Koyun, kuzu, keci, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalya, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta, yoğurt, doğal sut, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keci sutu ve peyniri, zeytinyağı, ceviz, inci fasulye, yulaf ve ceşitleri, pirinc ve ceşitleri, doğal buğday ve ceşitleri, horoz ibiği, yulaf ve urunleri, patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuc, her ceşit lahana, karnabahar, patates, her biber, pul biber, kara hindiba, maydanoz, erik, karpuz, muz, uzum, incir, vişne, kiraz, frenkuzumu, kori, reyhan (fesleğen), yeşil cay
Zararlı olan yiyecekler:
Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti, dondurma, her turlu mercimek, nohut, rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı haric), kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam ve urunleri, mısır ve urunleri, cavdar ve urunleri, kara buğday ve urunleri, enginar, piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler, aloe vera, hindistan cevizi, kara biber, beyaz biber, domates salcası, tarcın, sakız, jelatin, glikose, fruktose, mısır siropu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve icecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek
Yenebilenler:
Her et (tavuk ve kaz haric), tereyağ, arasıra kaymak, barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, kestane, badem, keten tohumu, mantar, kabak, Zararlılara girmeyen her meyve ve sebze, sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keci boynozu, nane, anason, cay, kahve, şeker, bal, sirke ve Zararlılara girmeyen yiyecekler
Tedavi
Sabah guneş doğmadan once uykudan kalkın ve akşam guneşin batmasına 12 saat kala uykuya yatmayın Bu saatlerde uyuyanların uyku, yorgunluk ve tembelliği coğalır Cunku bu saatlarde vucut, sinir sisteminin dengeli olabilmesi icin gerekli olan maddeyi uretiyor Uykuda ise bu surec yavaşlıyor Bu durum psikolojik ve psişik rahatsızlıklara yol acıyor
Şekeri azaltın, tatlandırıcı ve hazır icecek ve yiyecekleri hic kullanmayın! Buğday (tip 405550, durra buğdayı), cavdar ve mısırdan uzak durun Onlar sizi hafıza kaybına, konsantrasyon bozukluğuna ve şeker hastalığına surukler
Sut urunlerini balık ve et ile; fasulyeyi yoğurt ile yemeyin Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi) yemeyin Hazım bozulmasına, zehirli kalıntıların oluşmasına, cild hastalıklarına ve sara krizlerine malzeme vermeye ve karaciğer hastalıklarının başlamasına yol acar!
Hemen hemen tum doğaldenilen vitaminler genetik mısır ve genetiği değiştirilmiş diğer urunlerden elde edilir Dikkatli olun!
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt