iltasyazilim
FD Üye
Kan Portakallı Pancar Salatası – 56 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler
*Fırınlanmış*haşlanmış pancar 100 g
*Kan portakal 1 tane
*Roka 50 g (½1 demet)
*Maydanoz 20 g (1 avuç)
*Yeşil zeytin çekirdeksiz 5 tane
*Yoğurt 1, 5% 50 g (2 yemek kaşığı)
*Limon kabuğu 5 g (12 taneden)
Kan Portakallı Pancar Salatası – 56 Kkal100g Tarifi Yapılışı Servis 1 Porsiyon (285 gram): Kkal 160, 5; Protein 6, 25 g; Yag 6, 96 g; Karbonhidrat 18, 91 g
Pancar hem çiğ hem pişmiş halinde kullanabiliyoruz Fakat çiğ pancar çok konsantre ve keskin, yani sadece başka sebzelerle karışımı yaparak kullanın Ben pişmiş pancarı çok kullanıyorum ve bu muhteşem faydaları sayesinde kendimi iyi hissediyorum Çoğu insanlar koku haşlanıyor, ama ben fırınlanıyorum*, çünkü böylece hep faydalar içinde kalıyor ve suya gitmiyor Biraz daha uzun zaman alıyor, ama efektiv yolu bulabilirsiniz*Eğer siz meyve ve sebze suları seviyorsanız, pancarı da mutlaka deneyin, unutmayın ama sadece karışım olarak! En fazla 20% olsun
1) Rokayı biraz parçalayın
2) Portakalın fileto yapın
3) Zeytinleri halka şeklinde kesin
4) Pancarı büyük rendelin
5) Her şey bir kaseye koyun ve yoğurtla karıştırın
6) Servis yaparken maydanoz yaprak ve limon kabuğuyla süsleyin
http:fitkizinyemekkitabiblogspotcomtr201902kanportakallipancarsalatasi56html
*Fırınlanmış*haşlanmış pancar 100 g
*Kan portakal 1 tane
*Roka 50 g (½1 demet)
*Maydanoz 20 g (1 avuç)
*Yeşil zeytin çekirdeksiz 5 tane
*Yoğurt 1, 5% 50 g (2 yemek kaşığı)
*Limon kabuğu 5 g (12 taneden)
Kan Portakallı Pancar Salatası – 56 Kkal100g Tarifi Yapılışı Servis 1 Porsiyon (285 gram): Kkal 160, 5; Protein 6, 25 g; Yag 6, 96 g; Karbonhidrat 18, 91 g
Pancar hem çiğ hem pişmiş halinde kullanabiliyoruz Fakat çiğ pancar çok konsantre ve keskin, yani sadece başka sebzelerle karışımı yaparak kullanın Ben pişmiş pancarı çok kullanıyorum ve bu muhteşem faydaları sayesinde kendimi iyi hissediyorum Çoğu insanlar koku haşlanıyor, ama ben fırınlanıyorum*, çünkü böylece hep faydalar içinde kalıyor ve suya gitmiyor Biraz daha uzun zaman alıyor, ama efektiv yolu bulabilirsiniz*Eğer siz meyve ve sebze suları seviyorsanız, pancarı da mutlaka deneyin, unutmayın ama sadece karışım olarak! En fazla 20% olsun
1) Rokayı biraz parçalayın
2) Portakalın fileto yapın
3) Zeytinleri halka şeklinde kesin
4) Pancarı büyük rendelin
5) Her şey bir kaseye koyun ve yoğurtla karıştırın
6) Servis yaparken maydanoz yaprak ve limon kabuğuyla süsleyin
http:fitkizinyemekkitabiblogspotcomtr201902kanportakallipancarsalatasi56html