Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kan testi yaptırmak için ne lazım

kan testi yaptırmak için ne lazım
0
67

Similar threads

Hamilelik ne süre emin olur Gebelik tamamiyle ne vakit belli olur ? Hamilelik sürecinde kadınlarımız ve anne adayları çoğunlukla azıcık aceleci davranmaktadır Bilhassa regl günlerinizde bir çeşitlilik var ise ilk önce kendinize şunu sormalısınız Acaba bir endişe yaşadım mı reglimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
gebelik olabilir mi?destek melekler mekanı hamilelik merhabalar 2 ay önce nişanlımla birlikte olurken popomun arka kısmına boşalma yaşamıştım anında yıkanıp temizlendimolaydan sonra aynı ay içinde adetlerım duzensız oldugu için farlutal isimli ilacı kullanarak olağan adetimi gördümbu ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
üçlü yada dörtlü testi yaptırmasak olur mu? hanımlar bişey sorcam üçlü yada dörtlü test yaptırmak gerekli mu yaptırmayan var mı bana telaş yanıt verir misiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
tek bir doktora güvenmeyin lütfen! Slm kızlar bilen arkadaşlarım var ben iki yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum değişmez sürekli gittiğim doktor var rahim filmi hariç bütün testler yapıldı eşim de yaptırdı eşime sizin sonuçlar güzel dedi benimse prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
gebelik kan testi ne vakit yapılmalı Arkadaşlarım reglim 5 gün geçti de acaba hamilelik için yani gebelik için kan testini ne zaman yapmalıyım ne zaman yapılmalı bu kan testi kızlar kaç gün sonradan yani teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt