Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kan testi yaptırmak için ne lüzumlu Gebelik tespiti için Arkadaşlarım kan testi yaptırmak için bir şey var mı, yani aç mı olmalı tokmu olmalı sabahleyin yada akşam varkediyor mu
Hamilelik ne süre emin olur Gebelik tamamiyle ne vakit belli olur ? Hamilelik sürecinde kadınlarımız ve anne adayları çoğunlukla azıcık aceleci davranmaktadır Bilhassa regl günlerinizde bir çeşitlilik var ise ilk önce kendinize şunu sormalısınız Acaba bir endişe yaşadım mı reglimi...
gebelik olabilir mi?destek melekler mekanı hamilelik merhabalar 2 ay önce nişanlımla birlikte olurken popomun arka kısmına boşalma yaşamıştım anında yıkanıp temizlendimolaydan sonra aynı ay içinde adetlerım duzensız oldugu için farlutal isimli ilacı kullanarak olağan adetimi gördümbu ay...
üçlü yada dörtlü testi yaptırmasak olur mu? hanımlar bişey sorcam üçlü yada dörtlü test yaptırmak gerekli mu yaptırmayan var mı bana telaş yanıt verir misiniz?
tek bir doktora güvenmeyin lütfen! Slm kızlar bilen arkadaşlarım var ben iki yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum değişmez sürekli gittiğim doktor var rahim filmi hariç bütün testler yapıldı eşim de yaptırdı eşime sizin sonuçlar güzel dedi benimse prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi ve...
gebelik kan testi ne vakit yapılmalı Arkadaşlarım reglim 5 gün geçti de acaba hamilelik için yani gebelik için kan testini ne zaman yapmalıyım ne zaman yapılmalı bu kan testi kızlar kaç gün sonradan yani teşekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.