Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanada'da sütyen takmayan kadının darbedildiği anlar

Kanada'da sütyen takmayan kadının darbedildiği anlar
0
152

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Kanada'nın Ottawa kentinde akıllara sakinlik veren bir olay yaşandı.

Başkent Ottawa'da yaşanan olayda, Laura Gagnon isimli genç bayan, akşam saatlerinde koşuya çıktı.

Bu esnada İnstagram hesabından canlı yayın açan genç bayan, neye uğradığını şaşırdı.

Genç bayan, kendisine yanlışsız koşarak hücuma geçen bayandan uzaklaşmaya başladı.

Sütyen takmadığı için dayak yedi

Sütyen takmadığı gerekçesiyle darbedildiğini aktaran genç bayan, otomobiline atlayarak kurtuldu.

Saldırgan bayanın aracın üzerine çıkıp oturduğu anlar anbean kameraya yansıdı.

"Başıma gelen en fecî şey"

Genç bayan o anları, toplumsal medya hesabından paylaşarak, " Dün akşam sütyen takmadığım için beyaz bir bayan tarafından hücuma uğradım. Bana karşı hareketlerini kaydetmek için İnstagramı kullandım. Bu hayatımda başıma gelen en fecî şey." dedi.

Saldırgan tutuklandı

Yaşanan fecî olay sonrası polis grupları çalışma başlattı. Çalışma sonucunda saldırganın 37 yaşındaki bir bayan olduğu belirlendi.

Saldırgan, gözaltına alınarak yaralama cürmünden adliyeye sevk edildi.

kanada_6992.jpg

kanada_2910.jpg