Kanada'ya taşınan Adana'lının günlüğü Kanada'ya taşınan Adana'lının günlüğü 1549145504 1549145504 kanadayatasinanadanaliningunlugu5c5615a53a081kanadayatasinanadanaliningunlugu5c5615a53a081 kanadayatasinanadanaliningunlugu5c5615a53a081 Sevgili Jurnal 12 Ağustos Kanada'daki yeni evime taşındım Çok heyecanlıyım Burası çok hoş Dağların manzarası mükemmel Onların karlarla çizgili halini görebilmek için sabrımı zorluyorum 14 Ekim Kanada dunyanın en güzel yeri Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı Bir atla kır gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm Fazla güzeldiler Muhtemelen yeryüzündeki en şahane hayvanlar Burası cennet olmalı Burayı fazla seviyorum 11 Kasım Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonradan başlıyor Böyle şahane hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum Umarım yakında kar yağışı başlar Burayı seviyorum 2 Aralık Dün gece kar yağdı Heryerin beyaz bir örtü ile kaplanışını bakmak için gece kalktım Tıpkı karpostal gibi ışarı çıktık merenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle temizledik Kartopu oynadik ( Ben kazandım ) Kar arıtma makinesi( Belediye'nin ) gelince, garajın önündeki karları her yerde temizlemek zorunda kaldık Inanılmaz bir yer Kanada'yı seviyorum 12 Aralık Dün gece birazcık daha kar yağdı Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları bitmiş temizledik Burayı seviyorum 19 Aralık Dün gece birazcık daha kar yağdıİşe gitmek için garajdan çıkamadım Burası fazla hoş bir yer lakin kürekle kar temizlemekten yoruldum Kar arıtma makinesine lanet olsun! 22 Aralık Bu beyaz ***tan dün gece biraz daha yağdı Kürekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim ağrımaya başladı Kar temizleme makinesinin ben garajın önünü kürekle temizleyene değin yolun köşesinde gizlendiğini düşünüyorum Pezin 25 Aralık Smin yılbaşısı Yine yağdı Eğer kar arıtma makinesini kullanan pezi bir elime geçirirsem yemin ederim o pştu gebertecem Yollardaki lanet buzları eritmek için niçin daha fazla tuzlu kullanmadıklarını anlamıyorum 27 Aralik Allahın belası dün gece yeniden yagdı Kar arıtma makinesinin en son gelişinden beri 3 gündür karları kürekle atamadığım için eve hapsoldumHiç bir yere gidemiyorum Hava durumunu sunan sunucu bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi 25cm karın kaç kürek edeceğini biliyormusun ? 28 Aralık Kuşbeyinli sunucu yanılmış 83cm daha yağdı Bu gidişle karlar yazdan önce erimez Kar arıtma makinesi kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi ödünç istedi Karları temizlerken bütün altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan tutku duyacağımı söyledim 4 Ocak Nihayet evden çıkabildim Markete gittim ve gıda aldım Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı Arabamda takriben 3000 $'lık hasar var Bu hayvanların hepsini gebertmek gerekli Lanet yaratıklar baştan varlar Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur 3 Mayıs Arabayı şehirde bir tamirciye götürdümYollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş 10 Mayis Turkiye'ye belirli dönüş yaptım ve Adana'ya bir daha ayrılmamak üzere yerleştim Sm Kanada'yı da, karı da, geyikleri de