Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kandil Mesajlari

Kandil Mesajlari

Similar threads

Kandil Geceleri Kandil Oluruz Kandilin İçinde Fitil Oluruz Hakkı Göstermeye Delil Oluruz Fakat Kör Olanlar Görmez bu Hali Harabi bütün müslümanların kandili mübarek olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Azerİ Sevgİ Mesajlari sevgi mesajlari azeri “Yıl bu mesajı deyil, üreyimi yollamaq isterdim Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim “Bu mesaji oxudunsa mene heyransanVecine deyilse meni sevirsen Cavab versen mensiz yashaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Türkiye’de her sene “dinin kesin bir emri, fıkhi bir vecibeymiş gibi kutlanılan özel gecelerin aslında hem İslam’ın iki ana kaynağı (Kur’an ve sünnet) tarafından “kutsal ilan edilmedikleri bir hakikattir Kandil geceleri diye bilinen geceler ; Mevlid , Regaib, Mirac, Beraat'Tır Bu gecelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
yani neden kandil kelimesi kullanilmistir ??? arkadaslar bu sorunun cevabini bilen yazarsa cok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
EN YENİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI en yeni kurban bayramı mesajları,kısa ve öz kurban bayramı mesajları,en manalı kurban bayramı mesajları,en hoş kurban bayramı mesajları,sevgiliye kurban bayramı mesajları,değişik kurban bayramı mesajları, 38425 38425...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt