Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kandilli Rasathanesine Gelen İlginç Mailler

Kandilli Rasathanesine Gelen İlginç Mailler
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kandilli Rasathanesine Gelen Ilginç Mailler acayip mailler Hani bazı tipler vardır herşeyi evham yaparlar panik atakta denilebilir bunlara Çevrenizde her hâlükarda bu insanlardan vardır Onların bu durumları ara sıra bizi eğlendirir çok gülünç olurlarkandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b3316agifalt :hhh: Dp81 :hhh: bazende acayip derecede asap bozucudurlarkandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b3735agifalt :sinirli: Rant :sinirli: bundan başka bu insanlarla bütün gün uğraşan insanları düşünün eyvah onlarakandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b3b0f8gifalt :kiamam: :kiamam: :kiamam:kandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b3ef53pngalt :D:D :D:D :D:Dkandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b42dd3alt :D Big Grin :D Mesela bakın Kandilli Rasathanesine gelen şu garip maillere güler misin ağlar mısınkandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b3ef53pngalt :D:D :D:D :D:Dkandillirasathanesinegelenilgincmailler5c562b7b42dd3alt :D Big Grin :D Küstüm çiçeğim kapandı ; deprem olacak gibi Eşyamı topladım, İstanbul u terk ediyorum Avcılar dayım Kapıdaki rüzgarlık ara sıra deniz tarafına, bazen sağa sola sallanıyor 17 Ağustos ta da sallanmıştı Evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor Yer Sarsıntısı geliyor Suyum ısındı zelzele mi olacak? Olağandışı hisler duyuyorum, alev basıyor, deprem mi olacak? Richter ölçeğini nereden satın alabilirim? Sırtımda ve ayağımda ağrı var Deprem olacak Web sitenize bağlanamıyoruz Bizden bir şey mi saklıyorsunuz? Burnum kanıyor, deprem mi geliyor? Köpeğim depremden önce havlamıyor Anormal mi? UZAYLI gördüm, siz de gördünüz mü? Ay neden çok kırmızı? Hava sıcak, zelzele mi olacak? Depremi neden evvelden bilmiyorsunuz? Beş gün daha sonra Suadiye de parti yapacağız Bizim caddeye yağmur yağacak mı? Martı ve kargalar fazla bağırıyor, deprem olabilir mi? Sallandık, dışarı çıkalım mı? Bursa dayım Televizyon fazla karlı Bunun anlamı ne? Televizyonda beyaz lekeler var Televizyondaki şansın dönmesi deprem habercisi sayılır mı? Küçükçekmece Gölü yeşillendi Deprem öncesi yeşeriyor Rüyamda gördüm deprem olacak! Antalya dan bir kuyumcu: Alıngan tartının ibresi anormalleşti Eksileri gösteriyor Zelzele habercisi olabilir Bugün 20 de Daha önce de eksiyi göstermişti ve yer sarsıntısı olmuştu Kuşadası ndan yazan alkollü bir erkek: Sallanıyorum, yer sarsıntısı mi oldu? Saklıyorsunuz Küfür Bilgisayarım ilk açılırken titriyor ve öbür sesler çıkartıyor bu bir zelzele işareti mi ?  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt