Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kandıramassın Beni Yarışması

Kandıramassın Beni Yarışması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fox Tv ekranlarında Yeni bir yarışma programı 'Kandıramassın Beni'
Kandıramassın beni yarışması 4 ağustos tarihinde başlayacak, programını askerden bu sene dönen çocuklar duymasın ’dan tanıdığımız Vatan Yanılmaz sunacak

Ziyafet ve Süpriz Var

Evet kandıramazsın beni adlı yarışmada ayrıca davet hem de süprizler bulunuyor Henüz süprizlerin ne olduğunu bilmiyoruz fakat 4 ağustos tarihinde her zaman beraber izleyip göreceğiz

Nasıl Bir Müsabaka ?

Fox Tv yapımcıları şu ad sadece bir iki kelimeyle kandıramazsın beni yarışmasını açıkladılar fakat süprizler olacağından dolayı bütün detaylı olarak açıklamadılar Yarışmacılar ünlülere sorular soruyor ve iki yarışmacı oluyor Önemli olan ülüler sorulara doğru mu hatalı mı cevap vermesi Bunun yanı sıra ise yarışmacılar bunları varsayım ediyor

Hangi Ünlüler Bulunuyor ?

Evet son başlığımızda ise kandıramazsın beni yarışmasında hangi ünlüler bulunacak onları yazalım Yarışmada kutular olacak; şimdilik böylece detay değil ama 9 kutuda 9 tane meşhur olacak Müjdat Gezen, Alp Kırşan, Deniz Özerman, Cenk Erdem, Yıldo, Fahriye Evcen, Ebru Akel, Nedim Saban, Esra ve Ceyda Kardeşler Kandıramazsın beni yarışmasında bilhassa esra ve ceyda kardeşler kesintisiz izlenecektir diye düşünüyorum

Kandıramazsın Beni Kullanım

Müsabaka 4 ağustos tarihinde 20:00 sularında Vatan Muhakkak ’ın sunumuyla fox tv ekranlarında olacak Bakalım esra ve ceyda kardeşler nasıl yarışacaklar *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt