Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kandıramazsın Beni - Gulben Ergen..

Kandıramazsın Beni - Gulben Ergen..
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Seven severken duşunce gozden
Herşey olduğu gibiyken
Kapı calarken, sabah olurken
Nerede nasıldı sorarken
Yuzunde yorgunluğu, tenindeki o kokusu
Biter mi boyle, gecer mi soyle ihanetin acısı

Aşka bekci mi gerekli, sevginin anlamı yok mu
Azalttığın bu guven duygusu, sana siper olur mu

Kandıramazsın beni
Susturamazsın beni
Durduramazsın beni
Ben kotuyum sen iyi mi
Bir iki uc dort tamam
Dahada katlanamam
(x2)
Senide sensizliği de
Kimseyle paylaşamam

Selam yalnızlık ben geldim

Biraz ağlarım, biraz uyurum
O gun gelir unuturum
Zaman gecince şansım donunce
Kalbimi de avuturum
Sevmeyi istemek suc mu
Aşk gecici bir arzu mu
Guzel gunlerin mutlu sozlerin
Hic hatırası yok mu

Aşka bekci mi gerekli, sevginin anlamı yok mu
Azalttığın bu guven duygusu sana siper olur mu

Kandıramazsın beni
Susturamazsın beni
Durduramazsın beni
Ben kotuyum sen iyi mi
Kacıncı oldu tamam
İnan ki katlanamam
(x2)
Senide sensizliği de
Kimseyle paylaşamam

Kandıramazsın beni
Susturamazsın beni
Durduramazsın beni
Ben kotuyum sen iyi mi
Bir iki uc dort tamam
Dahada katlanamam
(x2)
Senide sensizliği de
Kimseyle paylaşamam

Selam yalnızlık ben geldim

Similar threads

2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Her gun biraz, biraz daha Girdin sen aklıma Uykularım darmadağın Resmin baş ucumda O ilk bakış Bakış var ya Orda bittim sana Aklımda sen, fikrimde sen Nerdesin be ara Aylardır haber yok Cok mu kızdın bana Yandık bu inatla Cok ozledim cok Ben sana abayı yaktım Ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Distance Gel Derken şarkı Sozleri Distance Gel Derken şarkı Sozu Distance Gel Derken Distance Gel Derken Sozleri BuraK Yavuz ( Distance ) : Gozyaşlarım; Yanaklarımı ıslatır ellerimi Bıraktıqın An Guzelliğinle Beni hapsettin Sen Anladımki Her şey yalan Beraber yazdıqımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Ağır Roman Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sozleri Sesime nefesime Sensizliğe yabancıyım Sebepsiz caresizim Ben kendime yalancıyım Seni benden alıp giden Bana geri getirir mi? Beni yakan ateş seni Aşka secde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
GUlben Ergen Yarı Cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozu Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt