Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kanın vücutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar nelerdir?

Kanın vücutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar nelerdir?
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kanın vücutta dolaşımını karşılayan inşa ve organlar nelerdir?

Kanın vücutta dolaşımını karşılayan inşa ve organlar, kalp ve damarlardır Yürek tarafından pompalanan kan, damarlar içerisinde vücudumuzu dolaşır Bu Nedenle vücudumuz için zorunlu olan beslenme ve oksijen, bütün inşa ve organlarımıza taşınmış olur Damarlarımız vücudumuz içerisinde dağılarak kanın vücudumuzun her yerine ulaşmasını sağlar *

Similar threads

Kanın vucutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar nelerdir? Kanın vucutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar, kalp ve damarlardır Kalp tarafından pompalanan kan, damarlar icerisinde vucudumuzu dolaşır Boylece vucudumuz icin gerekli olan besin ve oksijen, tum yapı ve organlarımıza taşınmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
kan vücutta nasıl hareket eder Dıştan alınan besinler ve oksijen vücudumuzun her yerine taşınır Gövde besinleri oksijenle beraber tüketir Bunun sonucunda atık maddeler ve karbondioksit boşaltım organlarına taşınır Bu taşıma olayına boşaltım denir Boşaltım organlar arasındaki madde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
kan vucutta nasıl hareket eder Dışarıdan alınan besinler ve oksijen vucudumuzun her yerine taşınır Vucut besinleri oksijenle beraber tuketir Bunun sonucunda atık maddeler ve karbondioksit boşaltım organlarına taşınır Bu taşıma olayına boşaltım denir Boşaltım organlar arasındaki madde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
İnsanda üremeyi karşılayan inşa ve organlar nelerdir? Üreme organları bir canlıdaki üreme sistemini meydana getirir Dişi ve erkeklerin üreme sistemleri birbirinden farklıdır Yeni bir canlının meydana gelebilmesi için dişi ve erkek üreme sisteminin birlikte atama yapması gerekir Hemen insanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Boşaltım sistemini yaratıcı inşa ve organlar ve görevleri özet olarak Vücudunuzda dolaşan kanınız çeşitli maddeleri kayıtlı oranda taşımalıdır Bunun emin bir sınırı vardır Vücudun iç düzeninin korunması için kan içindeki atık maddelerin vücuttan atılması gerekir Bu atık maddeler, vücuttaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt