Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kanın vucutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar nelerdir?

0
212

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Kanın vucutta dolaşımını sağlayan yapı ve organlar, kalp ve damarlardır Kalp tarafından pompalanan kan, damarlar icerisinde vucudumuzu dolaşır Boylece vucudumuz icin gerekli olan besin ve oksijen, tum yapı ve organlarımıza taşınmış olur Damarlarımız vucudumuz icerisinde dağılarak kanın vucudumuzun her yerine ulaşmasını sağlar

Similar threads

Kanın vücutta dolaşımını karşılayan inşa ve organlar nelerdir? Kanın vücutta dolaşımını karşılayan inşa ve organlar, kalp ve damarlardır Yürek tarafından pompalanan kan, damarlar içerisinde vücudumuzu dolaşır Bu Nedenle vücudumuz için zorunlu olan beslenme ve oksijen, bütün inşa ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
kan vucutta nasıl hareket eder Dışarıdan alınan besinler ve oksijen vucudumuzun her yerine taşınır Vucut besinleri oksijenle beraber tuketir Bunun sonucunda atık maddeler ve karbondioksit boşaltım organlarına taşınır Bu taşıma olayına boşaltım denir Boşaltım organlar arasındaki madde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
kan vücutta nasıl hareket eder Dıştan alınan besinler ve oksijen vücudumuzun her yerine taşınır Gövde besinleri oksijenle beraber tüketir Bunun sonucunda atık maddeler ve karbondioksit boşaltım organlarına taşınır Bu taşıma olayına boşaltım denir Boşaltım organlar arasındaki madde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kan Damarları nelerdir, Kan damarlarının ozellikleri, Kan damarları hakkında bilgi Atardamarlar: Kalpten cıkan kanı organ ve dokulara taşıyan damarlardır Atardamarlar geniş, esnek ve sağlam bir yapıdadır Dokuları oluşturan hucrelere besin ve oksijen taşırlar Kalpten akciğer atardamarı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İnsanda uremeyi sağlayan yapı ve organlar nelerdir? Ureme organları bir canlıdaki ureme sistemini meydana getirir Dişi ve erkeklerin ureme sistemleri birbirinden farklıdır Yeni bir canlının meydana gelebilmesi icin dişi ve erkek ureme sisteminin birlikte gorev yapması gerekir Şimdi insanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt