Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kanka aşk hangisi destek nolur

kanka aşk hangisi destek nolur

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben 24 yasındayım ve kız arkadasım benden 6 ağıt büyük benm umurumda değil alt yaşta bilip ona tarafından değerlendirin diye belirttim Arkadaslar kız pozitif cana yakın bana karsı olan tavrlarında Mesala soranlara her frsatta ölümüne kankayız diyen birinin senle benzer yatakta sana sarılıp uyuması , aralıksız sevgililer gbi elini tutması , hep şakayla girift sende benden ayrılamıyosun , beni sevdiğini biliyrm bende seni seviyorum bu değin belirli etmene gerek değil beni sevdiğini demesi , bişey yiyilp içilekse defalarca bir sylemesi misal bi limonata iki pipet bi sandvç ekmeğini bi tarfndan kendisiinin bi tarafında sizin yemenizi istemesi , buna aynı bnlerce ornek verilebilir sizce normalmi bunlar Sorun bendemi ben ona karşısında abes olmadığım için bn yazdklarımı kendme umut kaynağımı yaptm acaba yardım nolur onu fazla sevyrmmm

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt