Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kanka sozleri -harbi kanka sozleri

kanka sozleri -harbi kanka sozleri
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kanka Nickleri 2019

siz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın
♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuşBiz dostlarımızı kır cicekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yureğimizde saklarız
♥ Gonuller birdir dunyalar ayrı olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dunya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada
♥ Dost deniz kenarındaki taşlara benzerOnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın
♥ Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını huzun bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım
♥ Hep zamana yenik duştuk esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yureğimize kazıdığımız dostlarımızı hicbir zaman unutmadık
♥ Başkalarına kendinden fazla değer verme Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin Terk edenden alınacak en buyuk intikam , ona kupkuru, sevgisiz gozlerle bakmaktır

Similar threads

Kanka msn nickleri kanka sozleri en guzel kanka mesajları ♥siz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuşBiz dostlarımızı kır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Arkadaşlık Dostluk Adına Yazılmış Guzel Super Sozler Dostlukla ilgili Guzel Sozler Arkadaşlık ilgili Guzel Sozler ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
dostlar icin guzel sozler dostlukla ilgili kısa sms dostluk sozlerimesajları ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Kanka nickleri yeni kanka sozleri kanka mesajları Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını huzun bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım Hep zamana yenik duştuk esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yureğimize kazıdığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kısa DostLuk sozleri, en guzel DostLuk Sozleri, DostLuk Sozleri, DostLuk resimleri, DostLuk nickleri, DostLuk Smsleri, Guzel DostLuk Yazıları Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt