Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kanka sozleri kısa

kanka sozleri kısa
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kısa kanka sozleri
kanka sozleri
harika kanka sozleri
guzel sozler
harika sozler
etkileyici sozler

Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben

Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD

CeHenneM boş BuTun ŞeyTanlaR buRda x)

kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé,
coZum senDé cNm
zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ?

*taNrı hepiNize birer yuz weRmi$
ama siz oNu ba$ka yuZLere ceviriy0rsunuZ

CizGiLere BaSmaDan YuruYen inSanLarDAnım

İtLe kopekLe uğraşıcak vaktim olsaydı
veteriner olur
inSan qißi qoRunen haywanLarı
tedavı ederdim

tanrı DeiLim ama taPanLar war
cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war
meGaLoMan DeiLim ama BUYULEYİCİ bi béN vaR

aRTiSt mi??
DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war^^

alıntı

Similar threads

kanka sozleri,arkadaş sozleri kanka sozleri 2019,arkadaş sozleri 2019 2019 kanka sozleri,arkadaş nickleri en guzel kanka sozleri,arkadaş msn nickleri kanka nickleri 2019 2019 kanka msn nickleri né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD Kendi mutLu dunYamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
kısa kanka sözleri kanka sözleri şahane kanka sözleri güzel sözler inanılmaz sözler güzel sözler Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD CeHenneM manâsız tüm ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
kısa kanka sözleri kanka sözleri harika kanka sözleri hoş sözler harika sözler etkileyici sözler Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD CeHenneM boş bütün ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Yeni Kanka Nickleri,2019 Kanka Sözleri,Msn Kanka Nickleri,en hoş kanka sözleri,arkadaş msn nickleri,kanka sözleri 2019,dost sözleri 2019 Cümbür Cemaat gitse bile yüzümde gülücük yanımda kankam kalır cefaLarı birLikte çekmedik mi? ahh ße kankam, ßiz de sevmedik mi? SanmasınLar Y ı k ı L d ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
mekanı farkı ile MSN nickleri mekan nickleri içinde melek geçen sözler melekler mekanı nickler melekler mekanı farkı ile msn nickleri gełeиe мeяħαвαgıđeиe ełωeđα šeωšeчđıи вeиı gıđeмezđıи вeиđeи αšłα ! υиυтαмαđıм šαимα ¢øκтαи υиυттυм κøяκмα !!! αđıиı šeяefšızвıяακтıм вıяακ ħeρ öчłe καłšıи...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt